Кой СКОПИ Влади Данаилов?

Гласувайте за статията

Зрителите в потрес от тоталната промяна с Влади

 

Синът на Ламбо успя да шокира аудиторията и този път го направи не с гурувщините си, които всеки ден продава на съквартирантите, а с…проста промяна в прическата и визията си. Оказва се, че въпреки парадиращото му поведение на свободен и независим екземпляр в Къщата, Влади е трябвало насилствено да понесе трансформацията, а това за него е равносилно на скопяване.

Изненада! Да, това е Владо, ако и да не ви се вярва!

Изненада! Да, това е Владо, ако и да не ви се вярва!

Край с брадата и дългите коси, запазената марка на Влади! Той вече е обръснат, изкъпан и подстриган. Това обаче много се хареса на зрителите, а първоначалният потрес, в който те изпаднаха бързо премина. При вида на Данаилов повечето се сепнаха и помислиха, че има нов участник в шоуто – дотолкова той не беше разпознат от публиката. В следващия момент, когато осъзнаха какво се случва, одобрителните коментари заваляха отвсякъде в мрежата.

Продуцентите държат в тайна засега дали майка му или самите те са го принудили да свали косматия си имидж, който след падането разкри такава гледка, че вече всичко го намират даже за красив. „Най-после напомня за баща си, който беше магия за женските очи на младини!”, доволни са и по-възрастните дами сред почитателките на риалити предаването.

Предполага се, че Ирен Кривошиева е настоявала Влади да си тегли ножицата, защото идват номинациите и така той ще бъде по-симпатичен, както за останалите в дома в Нови хан, така и за гласуващите пред екрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар