Прокоба тегне над връзката на Андреа и Кубрат (Вижте защо наистина не се женят)

Прокоба тегне над връзката на Андреа и Кубрат (Вижте защо наистина не се женят)
5 (100%) 1 vote

Андреа и Кубрат Пулев не минават под венчило заради прокоба

Връзката на Андреа и Кубрат е заплашена от предсказанието на туркиня

Прокоба тегне над връзката на Андреа и Кубрат Пулев! Отношенията между двамата никога няма да стигнат до олтара, въпреки явното желание на певицата. А причината е тежко предсказание, което възрастна туркиня направила на боксьора.

Това се случило още преди няколко години на оживена улица в Берлин, където Кобрата най-често се готви преди всеки от мачовете си. На един ъгъл пътя му пресякла възрастна туркиня. Жената се оказала гледачка и настояла да види дланта му.

Прокоба тегне над връзката на Андреа и Кубрат Пулев

Прокоба тегне над връзката на Андреа и Кубрат Пулев

Думите й буквално го разтърсили из основи. „Момче, в този юмрук са ти парите! От мен да знаеш, че докато окови не му сложи руса жена, големи пари ще правиш! И да ги пазиш, че по жени лесно се харчат“, рекла на Пулев турската гастарбайтерка.

До този момент пророчеството й се изпълнява, като дори когато Кобрата губи на ринга, банковата му сметка расте главоломно. Дори след поражението си от Владимир Кличко преди две години Пулев прибра 1.5 милиона долара, или 20% от общия награден фонд, който възлизаше на $7.25 млн. А пък миналата събота Кубрат получи по 555 евро за всяка секунда, прекарана на ринга в „Арена Армеец“, като накрая хонорарът на българина удари 300 000 евро – 120 000 евро твърда сума, плюс 25% от приходите от билети.

Другата причина, заради която най-известният ни боксьор всячески се стреми да отложи възможно най-много сватбата с русокосата фолкфурия – евентуален развод. Кобрата отдавна вече бил милионер в евро, но и на малките деца е ясно, че ожени ли се за Андреа, при евентуална раздяла след време ще трябва да подели с нея спечеленото от ринга, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар