Проклятие преследва принцеса Беатрис (Сватбата й за трети път се проваля)

Гласувайте за статията

Принцеса Беатрис в депресия, сватбата й за трети път се проваля

Сякаш ужасно сватбено проклятие преследва принцеса Беатрис. По-голямата дъщеря на принц Андрю не може да се види булка и това е. Плановете на принцесата от Йорк да каже „Да“ се отменят още от миналата година. И след като за трети път й се наложи да отмени венчавката си с Едуардо Моци, тя направо е изпаднала в депресия.

Беатрис планираше да се омъжи още миналата година, през есента, но заради напрежение в кралския двор и особено скандалите около баща й, спешно се наложи да промени плановете си. През декември се заговори, че двойката ще организира сватбата си през март тази година. Това отново бе отменено след скандално интервю на принц Андрю по Би Би Си. Заради него той се оттегли от официалните си задължения и дори не присъства на семейната коледна служба.

Малко след това на Беатрис отново й се наложи да преосмисли датата на сватбата си, но вече заради Меган и Хари. Бурята, която двамата създадоха, принуди принцесата да се съгласи на скромна сватба. И то не в Уиндзор, а в малкия параклис на семейния й дом. Принцесата и това прие, само и само да се врече на любимия си.

И когато стана ясно, че сватбата ще бъде след Великден, избухна пандемията. Принцесата отново отложи събитието, вече за края на май. Преди ден обаче тя се отказа изцяло от церемония и обяви, че сватба няма да има, пише „Дейли мейл“.

Принцеса Беатрис за трети път отменя сватбата сн. Инстаграм

Принцеса Беатрис за трети път отменя сватбата сн. Инстаграм

„Не е време за празнества!“, заяви огорчената Беатрис и отмени всички приготовления за събитието. Това разочарова най-вече майка й, която се бе ангажирала с подготовката. Британците обаче приветстваха отговорното поведение на принцесата. А тя в момента насърчава през социалните мрежи всички и се старае да спазва правилата, които са въведени от правителството. Междувременно споделила с приятели, че се усеща все едно някой е проклел сватбата й. Но е твърдо решена да каже „да“ на любимия си, когато целият този кошмар приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар