Продуцентите на Капките изнагляха тотално: Вижте как добутаха Крисия до финала на шоуто

Продуцентите на Капките изнагляха тотално: Вижте как добутаха Крисия до финала на шоуто
3.2 (64%) 5 votes

Продуцентите на Като две капки вода тотално изнагляха на полуфинала на шоуто, видя Kliuki.net.

За всички зрители беше ясно, че през целия нов сезон те упорито бутаха Крисия Тодорова към финала, макар младата певица да не се представяше особено убедително, да не кажем, че на моменти пееше откровено фалшиво.

Тъй като е кадър на Слави обаче, а както знаем, напоследък Маги Халваджиян гледа да се подмаже по всички възможни начини на Дългия, арменецът направи и невъзможното Крисия да се окаже сред финалистите, дори и без заслуги.

Крисия Като две капки вода

Снимка: Нова ТВ

По този начин във финалната четворка има цели двама човека на Слави – Тодорова и Краси Радков, който поне е там напълно заслужено.

Зрителите са повече от бесни от лансирането на Крисия, още повече, че тя зае мястото на друг участник, който заслужаваше много повече от нея да бъде на финал – Руслан Мъйнов.

Снимка: фейсбук

„Есил или Руслан трябваше да са на финал. През целия сезон се справяха чудесно.! Накрая решиха да избутат Крисия напред (без реални заслуги). Жалко..“, пише зрител. „Браво, избутахте Крисия до финала. Дано това да повиши още повече самочувствието й, и по някакъв незнаен начин да подобри певческите й възможности. Няма значение, че зае мястото на Руслан“, недоволства друг. „Правилно, някой написа – добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, например! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, изобщо? Ето, така се създава напълно излишно напрежение и негативизъм между хората. Подигравка и с участниците, и със зрителите!“, недоволства почитател на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар