Провокациите на Камелия писнаха на феновете: Изпей нещо, стига се съблича! (Парещо фото в галерията)

Гласувайте за статията

Камелия в последно време се е преквалифицирала от певица в еротичен модел.

Откакто напусна „Пайнер“ преди няколко години, Камелия не е това, което беше. Тя винаги се е славена като царицата на скандала. Напоследък хвърля повече усилия за поддържане на този имидж, загърбвайки тотално музикалната си кариера. На всички е ясно, че е трудно един изпълнител да се самопродуцира у нас и е много по-лесно да си прави евтина реклама.

В последните години Камелия пуска по една, най-много две песни на година. За сметка на това, обаче, провокативните й снимки са поне една на седмица. Не можем да отречем, че певицата изглежда доста добре за годините си и мнозина по-млади колежки могат да й завидят. Но, докато новото поколение във фолка започва да променя курса в жанра, Огън момичето залага на добре изпитаната максима – голотата продава.

След като по празниците легна дибидюс под елхата, а преди това показа, че Гери-Никол не й е никаква конкуренция по задни части, вчера Камелия се пусна само по..цветя. Тя първо се изфука с огромен букет, който е получила за рождения си. А след това реши, че какъв по-добър начин да се отблагодарени за него, освен да го остави като единственото нещо, което покрива тялото й.

Няма съмнение, че подобни горещи фотоси от певицата събират куп харесвания и разпалват мъжките мечти. Но напоследък тя сякаш смени основната си роля – да бъде певица, и се превърна в еротичен модел. Че голотата не й представлява никакъв проблем сме наясно от години. Но вече желанието й да я демонстрира започва да дразни дори верните й фенове.

Камелия вече не е интересна с голите си фотоси

А причината е ясна – Камелия залага много повече на провокацията, отколкото на новите песни и проекти. А почитателите й вече се наситиха на голото й тяло, но остават жадни за поредния хит, какъвто не са чували от години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар