Приятелка на Меган Маркъл хвърли бомбата: Целта й беше да се омъжи за принц! (Вижте как се мъчи да помрачи сватбата)

Приятелка на Меган Маркъл хвърли бомбата: Целта й беше да се омъжи за принц! (Вижте как се мъчи да помрачи сватбата)
3.5 (70%) 2 votes

Приятелка на Меган Маркъл се мъчи да развенчае перфектния й образ

Приятелка на Меган Маркъл е категорична, че единствената й цел винаги е била да е в центъра на вниманието

Приятелка на Меган Маркъл хвърли бомбата с твърдения за истинската същност на бъдещата принцеса. Нинаки Приди, приятелка от детството на годеницата на принц Хари, твърди, че Меган изобщо не е толкова позитивна и влюбена в принца, за колкото се представя.

Нинаки е категорична, че това, което се случва в момента, изобщо не е любов от страна на Маркъл, а неин добре премислен план.

„Меган винаги е искала да бъде известна. Просто много обичаше да е център на внимание“, разказва тя.

С нарастване на популярността на Меган, Приди все по-трудно разпознавала своята приятелка. Маркъл спряла да има време за старите си другари, възползвала се умело от статуса си и безцеремонно поставяла исканията си. И в един момент просто отказала да общува с тези, които не й угаждали за всичко.

Меган Маркъл„Сякаш цял живот е планирала този брак. Зная, че винаги се е интересувала от живота на кралското семейство, дори имаше книга за принцеса Даяна. Когато беше омъжена, не спираше да говори на Тревър, че иска да отиде в Лондон и да поживее там около месец.

Не бях учудена, когато разбрах за връзката й с принца. Някога тя с възторг гледаше филма „Дневниците на принцесата“, в който най-обикновено момиче изведнъж започва да управлява цяло кралство. Меган беше въодушевена от тази мисъл“, разказва Нинаки, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар