Приятелката на Денис Теофиков: Преди дни каза, че го обземат мрачни мисли! (Последните дни на певеца били истински ад – Подробности)

Гласувайте за статията

Денис Теофиков е бил в тежка депресия заради натиска от продуцентите си

Приятелката на починалия Денис Теофиков след като написа първи думи в социалната мрежа за смъртта на талантливия 21-годишен певец, сега даде воля на мъката си и сподели още тежки думи за депресията, от която е страдал той.

„Почивай в Мир любов моя ! Обичам те !“, написа Алекса по-рано в социалните мрежи. А по-късно в Стори младата дама даде воля на чувствата си.

денис теофиков гадже

Снимка: ТикТок

Първоначалната версия е, че Денис е сложил край на живота си, вчера около 14:40 часа, скачайки от терасата на свой приятел. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час.

Инцидентът е станал в района на Царско село. Към момента се прокрадва и версията за външна намеса, но тя е малко вероятна.

Колеги на Денис разкриха, че момчето е било изпаднало в депресия през последните седмици и е било подложено на жесток психически тормоз от продуцента си Николай Пашев и озвучителя си диджей Цеци Лудата глава. Младежът разказвал, че се чувства притиснат, а всичко относно живота му било решавано именно от тях. Това дори го подтикнало към наркотиците.Заради трагедията социалните мрежи буквално прегряха от жалейки и съболезнования на известни личности.

Снимка: ТикТок

Теофиков е син на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда – Десита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар