Приятели ли?! Валентин Кулагин попиля Моника Валериева: Тя е извънземно! (Още за сеира)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин и Моника Валериева отдавна са развалили седянката си

Само преди няколко години Валентин Кулагин бършеше сълзите на Моника Валериева, когато бе замесена в любовна афера с Валери Божинов. И пак само топ гримьорът ревностно я бранеше от всички обиди и нападки.

Това обаче вече е в миналото, а стилистът днес не пести „комплименти“ по адрес на бившата си най-добра приятелка. И дори я подигра заради грима и прическата й на сватбата на Светлана Василева и Християн Гущеров.

„На тази сватба са поканили даже извънземните“, смее се Кулагин по адрес на бившата си дружка. И дори я сравни със Спок от „Стар Трек“.

Със сигурност опитът на Моника Валериева да прилича на Ким Кардашиян удари на камък, но сравненията с Джим Кери определено също бяха повече от комични. Както и тези с Ленард Нимрой, изиграл култовия образ от фантастичната поредица „Стар Трек“.

И докато приятелите на Кулагин изравниха със земята стила на Моника и визията й на сватбата на Гущерови, мнозина се чудят какво е станало с приятелството между двамата. След като дори Андреа й обърна гръб, топ коафьорът я защитаваше от всички нападки.Включително и от подигравките на Валери Божинов, когато се разбра, че двамата са изкарали кратка афера заедно.

Явно от близкото им приятелство не е останала и следа, а Кулагин ясно показа, че не таи никакви топли чувства към бившата си дружка. Причините останат загадка, но явно Моника е изгорила и този мост, както направи с Андреа, Преслава и много други.

Валентин Кулагин попиля Моника Валериева в мрежата сн. Facebook

Валентин Кулагин попиля Моника Валериева в мрежата сн. Facebook

Моделката нашумя като двойничка на Николета Лозанова и доста дълго време си правеше пиар на гърба на бившата тв водеща. Но след като този образ се изтърка реши да се прави на дизайнер и стилист, но не особено успешно. За сметка на това репутацията й на лекомислено момиче, което търси само забавления и удоволствия, продължава да нараства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар