Приятелите на принц Хари скочиха срещу Меган: Тя е манипулатор!

Гласувайте за статията

Приятелите на принц Хари не харесват Меган

Меган Маркъл се оказа крайно непопулярна и сред приятелите на принц Хари. Много от тях са на мнение, че съпругата му прави всичко, за да го засенчи, а освен това проявява манипулативно поведение, за да остане под блясъка на прожекторите.

Дори изявленията на приятели на Меган от Холивуд, не промениха общественото мнение. Присъствието на американската актриса в британския кралски дом продължава да разбунва духовете. А „любящото“ й семейство не помага много за положителния й обществен образ.

Кралският биограф Анджела Ливайн коментира Меган в нов документален филм на CBS. Тя обвинява херцогинята, че негласно е одобрила интервютата на приятелите си, които да я представят в по-добра светлина пред публиката. Ливайн твърди още, че в обкръжението на кралското семейство Меган е станала много непопулярна. Именно поради опасенията на мнозина, че се опитва да дърпа конците.

В същото време, не само приятелите на Хари се оказаха настроени срещу херцогинята на Съсекс. Кейт и Уилям продължават с тихата си война за популярност с младото семейство. Те дори се появиха на кралското градинско парти на кралицата, при това само ден след като Катрин показа на всички градината си в Челси, пише „Дейли мейл“.

Отделно от това, клипчета от посещението на малките принцове също се появиха в мрежата. А експерти твърдят, че това поведение на двойката издава, че те са крайно притеснени за популярността си сред народа.

„Съветниците им буквално ги вкараха в някакво изкуствено риалити, което никак не се харесва на британците. Те изведнъж се почувстваха застрашени от холивудския блясък на една актриса. И си изиграха много лоша шега с тези си опити да блеснат под прожекторите. Хората започнаха да се уморяват от Меган и номерата й.

Приятелите на Хари скочиха срещу Меган сн. Инстаграм

Приятелите на Хари скочиха срещу Меган сн. Инстаграм

Още няколко седмици и истерията по новата херцогиня щеше да започне да отшумява. Те просто трябваше да се отдръпнат и да изчакат всичко да утихне, а не да провокират нови слухове. Направиха си мечешка услуга“, коментират още кралските експерти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар