Приянка Чопра с груба обида към Кейт и Уилям (Приятелката на Меган отказа да ги поздрави на Уимбълдън)

Гласувайте за статията

Приянка Чопра изуми с пренебрежение към Кейт и Уилям

Мнозина са й казвали, че трябва доста да поработи по нейните маниери и етикет, но Приянка Чопра не се съобразява с това. Актрисата демонстрира грубо пренебрежение към протокола и крайно неучтиво поведение. Поне това видяха поданиците на кралицата в отношението й към кралския двор. И в частност към Кейт и Уилям.

Както се вижда ясно от видеото, публикувано от Daily Mail, а така и от няколко снимки, холивудската актриса Приянка Чопра, която се е обявила за много добра приятелка на Меган Маркъл, очевидно игнорира присъствието на херцога и херцогинята на Кеймбридж на мач на Уимбълдън. Жест, който обществото няма да прости лесно!

Видеото, което веднага стана вирусно, показва 38-годишната индийска актриса, в момента, когато целият VIP салон на Уимбълдън аплодира пристигането на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Двамата се настаниха само на няколко реда пред нея, но тя игнорира това. Вместо това се престори на заета да оправи тромаво част около копринения шал, който носеше на врата си.

На много други снимки ясно се вижда, че Приянка завърта глава към балкона на основното игрище. И умишлено пренебрегва Кейт и Уилям докато се придвижват към ВИП секцията след финала за жените.

Мнозина вярват, че това всъщност е отговорът на Приянка Чопра на отношението на кралското семейство към нейната приятелка Меган.

Поради всичко това социалните мрежи веднага се разгорещиха и много потребители твърдяха, че Приянка трябва да поработи по своите маниери и етикет.

 

Приянка Чопра с грубо пренебрежение към Кейт и Уилям  сн. Интернет

Приянка Чопра с грубо пренебрежение към Кейт и Уилям сн. Интернет

Меган и Приянка се сприятелиха през януари 2016 г. след вечеря, организирана от списание Elle, което събра множество жени от телевизионния бизнес. След това те се сближиха и продължиха да контактуват с имейли и съобщения. Известната индийска актриса дори беше поканена на кралската сватба през май 2018 г., но Меган не отговори на поканата за сватбата й с Ник Джонас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар