Принц Чарлз в шок! Откриха бившата му любима мъртва в дома й (Подробности)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз в шок, откриха една от приятелките му мъртва в дома й

Принц Чарлз, а и цяла Британия е в шок. Една от най-близките му приятелки и спрягана за негова бивша изгора, бе открита мъртва в дома си.

Става въпрос за светската хайлайф дама Тара Палмър-Томпкинсън. Тя и принц Чарлз поддържат изключително близки приятелски отношения, още преди той да се разведе с Даяна.

Двамата се запознават в Щатите през 1995 година. И бързо стават приятели. Чарлз не крие интереса си към нея, а целувката, която младата /тогава/ дама получава от него, провокира доста спекулации.

Следват чести посещения в Хайгроув, както и други кралски резиденции, а престижът на Тара Палмър-Томпкинсън скача до небето. След като Чарлз се омъжва за Камила, двамата разреждат срещите си, а младата дама вече е представяна като приятелка на семейството.

Тя е толкова близка до Чарлз, че той дори я кани на сватбата на Кейт и Уилям през 2011 година. Точно тогава плъзват и слухове, че май не само принцът, но и синът му е имал вземал — даване с атрактивната красавица.

В Британия светската лъвица е позната с провокациите си и честите покани за гостувания по различни кралски партита. Пресата пък е учтиво помолена, да не се рови в личния живот на бъдещия крал на Англия и връзките му с нея. Още повече, че тя дава достатъчно храна на жълтата преса с аферите си с вокалиста на „Дюран — Дюран“, шефа на „Фиат“, двама милионерски наследници, трима продуценти и още няколко аристократи.

Преди ден обаче 45-годишната Тара е открита мъртва в дома си. Тя е починала от тумор на мозъка, след няколко годишна битка със заболяването.

Екс любовницата на принц Чарлз открита мъртва в дома си

Екс любовницата на принц Чарлз открита мъртва в дома си

Чарлз и Камила побързаха да изкажат съболезнования. И добавиха, че са изключително съкрушени от новината за смъртта й. Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и сестра й Пипа, също изразиха съжаление. И двете бяха приютени под крилото й, след като свързаха имената си с кралския дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар