Принц Чарлз чисти имиджа на Камила с филм (Вижте докъде стигна)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз чисти имиджа на Камила с филм, отчая се заради нея

Принц Чарлз се видя в чудо заради жена си. Бъдещият крал на Англия е в крайно неловка ситуация и се опитва отчаяно да изчисти имиджа на новата си жена – Камила.

След документалния филм за Даяна от миналата година, рейтингът на Камила се срина главоломно. Нещо повече – съпругата му се оказа най-нежеланата личност в кралската фамилия, надминавайки дори принцесата на Кент.

За да възстанови репутацията на жена си, Чарлз се реши на крайна стъпка – прие да заснемат документален филм за него и Камила. Във видеото Чарлз се старае да превърне жена си в образец на съпруга и идеална бъдеща кралица – нещо, което му се получава доста трудно.

Принцът и синовете му се изпокараха миналата година, когато Хари и Уилям приеха да участват във филм за годишнината на майка си – Даяна. В същото време излезе и книга за Камила, която описваше принцесата на Уелс като психически нестабилна, незряла и неспособна да се справи с кралските си задължения.

В резултат на противоречията между книгата и филма, репутацията на Камила се срина. А принцът на Уелс стана по-непопулярен от всякога.

За да възстанови имиджа на жена си, Чарлз дори ангажира цял снимачен екип. Целта на лентата е да покаже Камила като прекрасна съпруга, всеотдайна майка и баба дори на внуците му от Уилям и Хари.

„Тя е най-добрият приятел. Най-добрият слушател. Тя е всичко мое“, споделя принц Чарлз. За първи път той е толкова откровен по отношение на втората си съпруга.

Принц Чарлз чисти с филм репутацията на Камила

Принц Чарлз чисти с филм репутацията на Камила

Що се отнася до Уилям и Хари, те не взимат участие във филма. Въпреки че официално поддържат добри отношения с мащехата си, двамата са доста отчуждени от нея. Принцът и жена му дори нямат възможност да виждат внуците си, освен по празници, организирани от кралицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар