Принц Чарлз ходел на психиатър 14 години заради брака с Даяна (Пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз посещавал терапии при психиатър заради травмата от брака си с Даяна

Принц Чарлз бил стресиран от постоянните изблици на Даяна

Принц Чарлз посещавал психиатър в продължение на цели 14 години заради брака си с Даяна. Заради неконтролируемото поведение и драматични изблици на жена си, принцът се принудил да се подложи на терапия, за да преодолее стреса. Това твърди в новата си книга „Prince Charles: The Passions And Pardoxes Of An Improbable Life“ биографът Сали Смит

В творбата авторката споделя, че бракът на Чарлз и Даяна е белязан от драма и напрежение още в самото си начало. По думите ѝ принцът се венчава под натиска на баща си, а не по любов. Това е и причината за паралелната му връзка с Камила Паркър, която докарва съпругата му до истинска истерия.

Принц ЧарлзДаяна „плаче с часове“ нощ след нощ, оплаквайки се постоянно заради любовницата на Чарлз и смазващата атмосфера в кралския двор, „която я задушава“, пише Сали. Дори след края на аферата си Чарлз продължавал да бъде стресиран от сълзите и укорите на половинката си и безпомощно я питал: „Какво е този път, Даяна? Какво направих, за да се разплачеш?“

Макар че Чарлз увещавал Даяна, че връзката му с Камила е приключила, тя не му вярвала. Затова той се посветил на хобитата си като риболова и гледал да отсъства повече. През това време депресията на съпругата му се задълбочила. Принцът получил съвет от свой уважаван приятел да я прати на психиатър. На Даяна бил изписан валиум, но тя отказвала да го взима, твърди в книгата си Сали.

И все пак майката на Уилям и Хари се съгласила да посещава терапевта д-р Алан МакГлашан. Постоянството не било присъщо за нея и тя се ограничила само до 8 визити. Изненадващо обаче Чарлз заел мястото и се виждал с експерта в продължение на 14 години. Според биографката МакГлашан определял принца като „неразбран и объркан, прекалено спонтанен и лишен от внимание“, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар