Принц Чарлз скаран с кралицата и принц Филип? Защо не се появи за пенсионирането му?

Гласувайте за статията

Принц Чарлз дори не уважи кралицата и принц Филип на пенсионирането му

Принц Чарлз изглежда е скаран с кралицата и принц Филип. След като вчера спешно бе свикано заседание и бе обявена новината за оттеглянето на консорта, синът му и престолонаследник на британския трон, дори не си даде труд да се появи.

Според информациите на британските медии, принц Андрю, принцеса Ан, Хари, Кейт и Уилям са били до кралицата в този важен за нея момент. Но принц Чарлз дори не си е дал труд да се покаже в двореца.

Веднага тръгнаха слухове, че май баща и син са скарани и то сериозно. А ябълката на раздора вероятно отново е Камила.

Обществена тайна е, че принцът и кралицата не одобряват втората съпруга на сина си. Нито пък брака му, след развода с принцеса Даяна. С годините те успяваха да прикрият своята неприязън към нея, в името на семейния мир. Но на пенсионирането на принц Филип, Чарлз дори не си даде труд да се появи.

Липсата му се прие като знак за конфликт между него и майка му.

„По всяка вероятност оттук — насетне принц Андрю ще поеме задълженията на баща си. И той ще придружава кралицата при обществените й ангажименти. Принц Хари също е бил помолен да подкрепи баба си и той с радост е приел поканата да бъде неин кавалер при официални поводи“, издаде още източник от двореца.

Що се отнася до Кейт и Уилям, двамата са готови да поемат още нови задачи, въпреки че се притесняват за децата си. „С две толкова малки деца, двамата се боят, че няма да имат достатъчно време за тях. Но са наясно колко е сериозно положението“, издават запознати.

Принц Чарлз дори не се появи на пенсионирането на принц Филип

Принц Чарлз дори не се появи на пенсионирането на принц Филип

Що се отнася до принц Чарлз, все още не е ясно по какви причини той отказа да се появи в Бъкингам. А причините остават загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар