Принц Чарлз със скандални признания за Уилям: Той е капризен егоцентрик!

Принц Чарлз със скандални признания за Уилям: Той е капризен егоцентрик!
3.5 (70%) 2 votes

Принц Чарлз със скандални признания за Уилям

Нова биография на принц Чарлз разкрива истинските му отношения с принцовете Уилям и Хари. Биографът на принца представя синовете му като непостоянни и войнствени, като на моменти приличат подозрително на майка си Даяна. Самият принц Чарлз неведнъж признавал, че големият му син е твърде надут и самоуверен. „Той не слуша никого, освен съпругата си и баба си. Те са единствените хора, които могат да му повлияят“, казва пред биографа си той.

Принцът споделя, че заради трудното детство, което синовете му имат, връзката помежду им е започнала да охладнява. „Уилям доста често му напомня за Даяна. Държи се темпераментно, не се притеснява да му повиши тон, а е имало случаи и да се скарат. Сега, когато баба му започва да мисли за оттегляне, той е по-близо до баща си. Уилям знае, че един ден ще бъде крал и държи това да не се забравя“, споделят от обкръжението на принц Чарлз.

Самият принц в моментите, когато синът му го ядосвал, казвал неведнъж, че Уилям е „капризен егоцентрик“. „В един момент може да бъде най-добрият ти приятел, а в следващия се превръща в капризен младок, който не знае какво иска“, ядосвал се принцът. Охранителите също имали повод да се уверят в думите му. Когато сменили охранителите им, предаващият щафетата офицер, предупредил наследника си. „Дръжте ги под око. Те са диви като деца израснали в южен Лондон. Ако не бяха принцове, досега да са в ареста“, което далеч не било шега.

Единственият човек, който Уилям слуша истински е баба му. Именно Елизабет го вразумявала в моментите, когато прекалявал. По-късно тази щафета била поета от Кейт, която също е от малкото способни да му влияят.

Принц Чарлз е доста критичен към Уилям и Хари сн. You Tube

Принц Чарлз е доста критичен към Уилям и Хари сн. You Tube

Напоследък отношенията между Чарлз и Уилям се подобрили, но съвсем не са се стоплили. „Той знае, че кралицата се оттегля, а вниманието на всички е насочено към баща му. А Уилям държи винаги да е под прожекторите. Затова и настоя да е по-близо до него“, коментират още от обкръжението на бъдещия крал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар