Принц Чарлз се отказа от трона! (Престолонаследникът напуска Англия, оставя короната на Уилям)

Принц Чарлз се отказа от трона! (Престолонаследникът напуска Англия, оставя короната на Уилям)
3.76 (75.29%) 17 votes

Принц Чарлз слиза от трона, мести се с Камила във ферма в Италия

Принц Чарлз се отказва от трона. Наследникът на британската корона обмисля да предаде държавата в ръцете на сина си – принц Уилям. Самият той пък мечтаел да се оттегли във ферма в Италия, заедно със съпругата си Камила Паркър.

Още преди години принцеса Даяна споделила в свое интервю, че Чарлз не иска да управлява страната. Наследникът дори й предложил да остави нея и синовете им в Англия, а той да се оттегли в Тоскана, където да живее във ферма с Камила. И въпреки че приближени на принцесата отричат някога да е давала подобно интервю, приятели на Чарлз признават, че принцът на Уелс вече сериозно се замисля за подобна почивка.

„Пандемията, раздялата с Хари и всичко, което се случи последните месеци, сериозно му се отразиха. Двамата с Камила все по-често си говорят, че може би е по-добре да прехвърлят задълженията си на Кейт и Уилям. На Чарлз му омръзна да чака короната, още повече, че и майка му ясно заяви, че преди 95 години няма да се оттегли от трона. Самият той е най-дълго чакащият наследник в историята на страната. И съвсем осезаемо вече е загубил желание да управлява“, казват още приближени до принца.

И докато на Чарлз очевидно му е писнало да чака да стане крал, то Уилям се подготвя усилено за тази роля. Принцът и съпругата му напоследък възобновиха част от обществените си изяви – една част от тях провеждат дистанционно, а други – онлайн.

Принц Чарлз се оттегля в Италия? сн. Уикипедия

Принц Чарлз се оттегля в Италия? сн. Уикипедия

Факт е обаче, че кралската двойка полага огромни усилия, за да съхрани монархията и имиджа на кралското семейство. В медиите излизат нови и все по-скандални разкрития за Меган и Хари, а на Кейт и Уилям им се налага да отбиват все нови и нови удари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар