Принц Чарлз разкри защо е отчужден със снахите си (+ Коя е дъщерята, която винаги е искал?)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз отчужден от снахите си, но не и от племенницата си Зара Тиндъл

Принц Чарлз никога не е крил, че иска дъщеря, но животът го изненада с двама сина. От втория си брак с Камила Паркър, принцът няма деца, но дори и снахите му не са му толкова близки, колкото мнозина си мислят.

Противно на мнението, че в кралския двор всички се разбират прекрасно, принцът е доста отчужден и от двете си снахи. С Кейт в началото имаха някои противоречия, тъй като младата майка се отнасяше крайно защитнически към децата си, а на Чарлз му беше трудно да влезе в ролята на дядо. С годините отношенията им се изгладиха, но двамата остават все така дистанцирани. И въпреки че към Меган той се държа изключително мило и дори й предложи да я съпроводи до олтара, двамата все пак са си чужди.

Противно на мненията, че Меган му е като дъщеря, друга една принцеса се радва на тази привилегия — Зара Тиндъл. Дъщерята на принцеса Ан и първородна племенница на принц Чарлз е негова любимка от години. Двамата не крия колко са си близки и това се видя на надбягванията в Аскот. Зара единствена си позволи да прегърне вуйчо си, при това не за първи път.

„Той винаги е бил особено близък с принцеса Ан, но Зара е негова слабост от години. Той я познава от раждането й, тя практически порасна в неговия дом, заедно с Уилям и Хари. Зара създаваше хаос, бъркотия, беше весела и шумна от дете. За него тя е дъщерята, която той винаги е искал“, споделят приближени на семейството.

Зара Тиндал - любимка на принц Чарлз и дъщерята, която винаги е искал сн. Туитър

Зара Тиндал – любимка на принц Чарлз и дъщерята, която винаги е искал сн. Туитър

Принц Чарлз никога не е крил, че иска да има дъщеря и се надяваше Даяна да успее да му роди момиче. Двамата обаче се сдобиха със синове и се разведоха след доста тежък брак. Все пак Чарлз сбъдна мечтата си за момиче в семейството. Единствената му засега внучка — принцеса Шарлот е най-голямата му любимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар