Принц Чарлз на първа среща с внука си за ЧРД на Шарлот (Помъкна и Камила)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз видя третия си внук на рождения ден на Шарлот

Принц Чарлз намери ловък начин не само да види внукът си за първи път след раждането, но и да отбележи третия рожден ден на внучката си – принцеса Шарлот. Гордият дядо бе последният от кралското семейство, който все още не е посетил принц Луи.

Ден по-рано кралица Елизабет се отчете с посещение, а след нея Чарлз не пропусна да види внука си. Той дори повлече със себе си и Камила, макар според някои придворни, тя не е била очарована. В последно време отношенията между втората съпруга на принца и наследниците му не са особено приятелски. А повод за това стана нейната автобиографична книга, в която представя Даяна като неуравновесено и разглезено момиченце. Което не е можело да се справи с порядките в кралския двор. От своя страна Уилям и Хари направиха филм за майка си, в който Чарлз се оказа слонът в стаята. Годежът на младия принц с Меган Маркъл допълнително наля масло в огъня. И към днешна дата кралското семейство е направо разбито.

„Принц Чарлз често е държан далеч от внуците си, но този път успя да се изхитри и да бъде на рождения ден на принцеса Шарлот. Той доста често е държан по-далеч от внуците си, тъй като Кейт и Уилям не искат да оказва влияние върху децата им. Затова и забави първото посещение при малкия принц Луи. Но успя да бъде и на рождения ден на внучката си, и да види бебето. А и Кейт и Уилям имаха достатъчно време, за да се справят с новото бебе в семейството“, коментират придворните.

Принцеса Шарлот празнува рожден ден с принц Чарлз

Принцеса Шарлот празнува рожден ден с принц Чарлз

С това посещение бе сложен край на кралската драма. Очаква се също така кръстници на малкия принц този път да бъдат Меган Маркъл и принц Хари, които ще се оженят само след две седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар