Принц Чарлз против брака на Меган и Хари (Защо двойката го отсвири за годежа?)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз поздрави младоженците за годежа, но май не е особено щастлив

Принц Чарлз се оказа аут от най-чаканата сватба на годината. Принц Хари и Меган Маркъл официално обявиха годежа си и дадоха първото си телевизионно интервю. Нито един от двамата обаче не спомена принца на Уелс, нито пък се сети за него по време на разговора. Което накара мнозина да помислят, че има сериозен разрив между Чарлз и синовете му.

По време на интервюто Хари призна, че е поискал разрешение от баба си и дядо си, както и благословията на брат си. „Много се радвам, че нейно величество прие избора ми и с дядо ми благословиха нашия брак. А също така и Кейт, и Уилям. Те бяха толкова мили и топлосърдечни с Меган“, додаде още той.

Дори принцеса Даяна бе включена в разговора, като Хари сподели, че диамантите в годежния пръстен на Меган са на майка му. „Така и тя е с нас, в това лудо пътешествие“. Никой от двамата обаче не спомена принц Чарлз, нито пък отвориха дума за него.

„Поисках позволение от баба си и дядо си, както и от родителите на Меган за сватбата“, сподели Хари. Нито той, нито годеницата му обаче споменаха принц Чарлз.

„Какво става между Чарлз и принцовете? Държат се толкова отчуждени. Май е имало буря в кралския дом?“, коментират поданиците на Елизабет Втора. Пред журналисти принц Чарлз се усмихваше и заяви, че е много щастлив от годежа на сина си. Той обаче не се появи в двореца Кенсингтън, нито пък по някакъв начин потвърди приемането на Меган в семейството.

Принц Чарлз бе доста сдържан относно годежа на Меган и Хари

Принц Чарлз бе доста сдържан относно годежа на Меган и Хари

„Двамата са изключително отчуждени. Дори не сме сигурни, че Меган е била представена на принц Чарлз и Камила. Той е в ужасни отношения със синовете си, след това, което направиха за годишнината на Даяна“, разкриват от кралското обкръжение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар