Принц Чарлз проговори 20 години след смъртта на Даяна: Никога не съм я обичал!

Принц Чарлз проговори 20 години след смъртта на Даяна: Никога не съм я обичал!
3 (60%) 1 vote

Принц Чарлз проговори за Даяна, разкри истинските си чувства към нея

20 години след смъртта на принцеса Даяна, две деца и много трудни моменти, принц Чарлз проговори за бившата си съпруга. Той заяви открито, че никога не я е обичал и тя е била за него само удобна съпруга.

Въпреки че в първите години от брака си, двойката винаги е изглеждала много близка, оказва се, че Даяна и Чарлз всъщност никога не са били един за друг.

Разкритията около връзката им стават малко по-пикантни, след като далечна роднина на принц Филип — Памела Хикс разкрива истината за връзката им. Чарлз и Даяна прекарали страстна нощ заедно, а това страшно вбесило баща му.

„Чарлз беше принуден да предложи брак на Даяна. Двамата флиртуваха, точно както той го правеше с по-голямата й сестра. Но докато принцът не гледаше сериозно на връзката им, Ди се влюби. И то доста силно.

Двамата изкараха една нощ заедно и всичко щеше да приключи до тук, ако не беше принц Филип. Той научи за заигравката на сина си и му нареди да поиска ръката на Даяна“, разказва Памела.

По думите й, съпругът на кралица Елизабет бил бесен, че синът му си позволява да се заиграва с невинни момичета. Освен това кралския имидж можел сериозно да пострада, ако се разчуе.

„Чарлз изобщо не беше сигурен дали обича Даяна. Като цяло идеята за брак му беше противна. Но принц Филип не искаше и да чуе да зареже момичето, след като е преспал с нея. И го принуди да се ожени за нея.

От тогава той винаги е обвинявал баща си за личните си проблеми“.

Принц Чарлз призна, че никога не е искал Даяна

Принц Чарлз призна, че никога не е искал Даяна

Разкритията хвърлят светлина и върху трудните отношения между Чарлз и Даяна. Според новата биографка, принцът не е бил толкова увлечен и по Камила, но след сватбата си осъзнал, че тя му подхожда много повече по характер. И след като десетилетия го чака, реши да й предложи брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар