Принц Чарлз трогна всички с това, което показа неволно…

Гласувайте за статията

Снимката е от 2015 година

Бъдещият престолонаследник на Великобритания – принц Чарлз трогна всички с това, което показа съвсем неволно на света.

На нея е не кой да е, а първородния му внук – принц Джордж, който е син на Кейт и Уилям.

принц Чарлз

Снимката е от 2015 година

Чарлз всъщност може да се похвали с доста близки отношения с внуците си. Това е видимо дори на официални събития, където той присъства заедно с Джордж, Шарлот и Луи.
Чарлз обаче има най-специална връзка с принц Джордж. Най-големият син на Уилям и Кейт е най-очакваното внуче от 71-годишния престолонаследник. Освен това детето много прилича на баща си.

Визуалната прилика обаче не е всичко. Момчето е много спокойно, умислено и фино момче. Казано с други думи, той е точно такъв, какъвто е бил самият принц Уилям като малък, а даже и принц Чарлз.
Кралски биографи мислят, че именно защото Чарлз вижда част от себе си в самия принц Джордж, той е неговият любимец.

Той обожава първородния си внук

Тъй като кралското семейство се управлява от различни закони, то принцът на Уелс не може да вижда толкова често децата си, колкото му се иска. Отговорностите на кралските персони пречат на това.
Няма как да не отбележим, че в младостта си, монарсите работят усърдно за доброто на Короната и нямат особено голяма възможност да прекарват дълго време с децата си. Те обикновено компенсират това изгубено време с внуците си.

Много членове на британското кралско семейство имат и отлично чувство за хумор. Така например след раждането на принц Джордж, журналистите попитаха херцога на Уелс дали е щастлив, че вече е дядо. Той след положителния си отговор добави шеговито „Също така е страхотно, че внуците могат да бъдат върнати на родителите си, когато им се наситим“.

По време на едно от включванията от кабинета си, на рафт на принц Чарлз се показа една от невижданите досега фотографии на малкия принц Джордж. Тя е направена през 2015 година, когато той е едва на 3 години. Облечен в поло, шорти и с нахлупена бяла шапка, той позира за фотоса. Тази снимка обаче никога не е публикувана.

Жителите на острова коментираха, че се радват, че Чарлз, въпреки че е наследник на консервативния британски тон, все пак остава топъл човек, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар