Принц Чарлз плакал от яд преди сватба с Даяна: Животът ми свърши!

Гласувайте за статията

Принц Чарлз ронил горчиви сълзи, че се жени за Даяна, смятал, че сватбата слага край на живота му

Принц Чарлз плакал цяла нощ преди сватбата с Даяна. Синът на Елизабет II бил бесен, че го карат насила да се ожени за госпожица Спенсър. Престолонаследникът не бил готов да приеме брачните обети. А и все още бил влюбен в Камила.

Тези и други факти за отношенията му с жените в живота на принца ще станат обществено достояние в новата биография на принца. Като се разкриват подробности, които до сега не са били известни на медиите.

Романа на Чарлз с Даяна започва през 1980 година. Като двойката прекарва доста често заедно. Изненадващо в пресата излиза скандален факт, че госпожицата е прекарала няколко нощи в двореца. Излишно е да споменаваме, че един такъв скандал би струвал репутацията на представител на кралската аристокрация. Какъвто се явява Чарлз.

За да се спасят от обвиненията и слуховете от двореца вземат важно решение. Бащата на принца херцога на Единбург му пратил светкавично писмо. В което го призовава да се ожени за Даяна. За да спаси доброто си име. Това се случва през февруари, а през юли венчавката е факт, предават от електронното издание elle.ru.

В нощта  преди официалното събитие от стаята на Чарлз непрекъснато се чували неговите хлипания, че живота му е свършил. Не бил готов да е съпруг. Още повече на Даяна.

В самото начало, след като вече били семейна двойка лъснали разногласията между тях. Майката на Уилям и Хари била от съвсем друго поколение. Не понасяла присъствието на иконома, което често водело до кавги, твърди биографът.

Тези противоречия, голяма разлика във възрастта както и страстта на Чарлз към Камила били в основата на нещастното им семейно съжителство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар