Принц Чарлз плакал в нощта преди сватбата с Даяна (Неизвестни разкрития видяха бял свят)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз плакал преди сватбата с Даяна

Злополучния брак на принц Чарлз и принцеса Даяна от години е във фокуса на общественото внимание. Но малцина знаят, че зад затворените врати на дома им са се разигравали драми, като от някой филм на ужасите. Пред обществото двамата бяха олицетворение на идеалното семейство. Докато фасадата не започна да се пропуква, а приятелите на Даяна не крият какво се случвало с нея.

В нощта преди сватбата си Ди осъзнала,че с Чарлз ще са много различни. Но семейството и сестрите й настояват да се омъжи за него. „Жалко, че сега го разбираш сестричке, но името ти вече е на поканите“, казват шаферките й. По-късно Даяна споделя, че непознаването им с Чарлз превръща брака им в кошмар.

Принцът от друга страна е в тежка депресия. Той е лудо влюбен в друга жена – Камила Шанд, но семейството му твърдо отказва да му позволи да се ожени за нея. Определяна като неподходяща за бъдеща кралица, тя обаче остава добре приета в двореца. Малцина знаят, че в нощта преди сватбата Чарлз се затваря в спалнята си и горчиво оплаква бъдещия си брак. А разочарованието му не дава никакъв шанс на връзката му с Даяна. С която почти не се познават.

Драмите на Чарлз и Даяна не са от вчера сн. Инстаграм

Драмите на Чарлз и Даяна не са от вчера сн. Инстаграм

Съпругата на принца през годините го подлага на ад, както и цялото семейство. Покойната принцеса се хвърля по стълбите бременна с Уилям, опитва да си пререже вените, а накрая се разболява и от булимия. Чарлз, който е погълнат от собственото си нещастие, възприема всички действия на съпругата си като опит да му отмъсти, защото не я обича и не иска да остане женен за нея. В крайна сметка те стигат до развод, но две неща остават неизяснени и до днес – има ли отношение кралската фамилия към смъртта на първата любов на Даяна – Бари Манаки и към нейната собствена. Въпроси, които и собствените й синове си задават непрекъснато.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар