Принц Чарлз отсвири Кейт и Уилям! (Не иска да види бебето)

Принц Чарлз отсвири Кейт и Уилям! (Не иска да види бебето)
4.5 (90%) 2 votes

Принц Чарлз заминава за Шотландия, няма да види бебето на Кейт и Уилям

Принц Чарлз и Кейт и Уилям демонстрират все по-голямо отчуждение. Британският престолонаследник отказа да види снаха си и сина си, в деня на раждането на бебето им, а предпочете да замине за Шотландия.

Кралската двойка е в очакване на второто си бебе, вероятно дъщеричка. Въпреки това, почти никой от кралската фамилия няма да уважи двойката в деня на раждането.

Заради смразените отношения, между Чарлз, Кейт и Уилям, принцът избра да замине за Шотландия, вместо да чака в болницата, където ще бъдат синът му и Катрин. Принцесата е в очакване на дъщеричката си, която трябва да се роди всеки момент.

Принц Чарлз отсвири Кейт и Уилям за раждането

Принц Чарлз отсвири Кейт и Уилям за раждането

Междувременно стана ясно, че цялата тази лудница и истерия по кралското бебе, уморява твърде много принца. И той предпочита спокойствието на Шотландия, където да си почине далеч от шума и истерията на феновете.

Не е тайна, че принц Чарлз и Катрин никак не се обичат, а тя дори не му позволява да вижда внука си. В свое интервю той призна, че принцесата направо го е отсвирила и не му дава да вижда малкия принц Джордж.

Това доведе до показна демонстрация на обич от страна на двамата, която бе приета от британците като нелепа. След този единствен акт на публично внимание, двамата не са засичани заедно. Дори на великденското парти у кралицата, Кейт и Уилям не се появиха. За сметка на това почти цялата останала част от кралската фамилия бе там.

От месеци се говори, че Мидълтън имат голямо влияние върху младата кралска двойка и стоят в основата на отношенията им. Нещо повече – Карол умишлено държи принц Чарлз далеч от малкия си внук и не му позволява да го вижда.

По тази причина, принцът се отказа да уважи семейството след раждането на второто бебе. Принц Хари също няма да може да се запознае веднага с племенника си, тъй като е в Австралия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар