Принц Чарлз на нож с Кейт и Уилям: Няма да се откажа от короната! (Всичко за скандала)

Принц Чарлз на нож с Кейт и Уилям: Няма да се откажа от короната! (Всичко за скандала)
3.43 (68.57%) 14 votes

Принц Чарлз на нож с Кейт и Уилям, отказва да се оттегли от трона

Тиха война се заформя между принц Чарлз и херцозите на Кеймбридж. След като отстрани всичките си братя и сестри от обществения живот, принцът на Уелс се е заел да отдалечи от короната и синовете си. И докато Хари вече е в Америка и не е заплаха за неговата популярност, то Кейт и Уилям трупат точки на Острова и в момента са на нож с принца, кой ще седне на трона по-нататък.

Доскоро се твърдеше, че Чарлз е изморен от постоянното чакане да стане крал и е решил да се оттегли заедно с Камила в Италия. Близки до принца на Уелс обаче твърдят, че той няма никакво намерение да се откаже от короната.

„Малко вероятно е Чарлз да се оттегли и да се откаже. Той може и да е на 72, но определено не е готов да каже, че няма да стане крал. Точно това създава напрежение в отношенията му с Кейт и Уилям. И двамата са по-популярни, по-млади и очевидно напълно готови да поемат задълженията на кралицата и принц Филип. Никой не вижда Англия начело с Чарлз и Камила. Но той няма никакво намерение да стои настрани и да се оттегля доброволно“, твърди още близък до кралската двойка.

Така или иначе херцозите на Кеймбридж правят всичко по силите си, за да покажат, че са повече от готови да поемат властта. И изглеждат доста сигурни в способностите си. Друг е въпросът, че Чарлз и Камила също нямат намерение да се отказват. И очевидно смятат да се борят докрай за правото да седнат на трона.

Принц Чарлз не се отказва от короната сн.Уикипедия

Принц Чарлз не се отказва от короната сн.Уикипедия

Ситуацията с безкрайното чакане обаче се усложнява от суверена. Елизабет първоначално смяташе да се оттегли догодина, а сега планира юбилей. Монархът не само не смята да се отказва от задълженията си, но очевидно продължителната изолация й е дала нови сили, за да продължи напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар