Принц Чарлз научил за връзката на Хари и Меган 20 минути преди пресата (Нови скандални разкрития)

Принц Чарлз научил за връзката на Хари и Меган 20 минути преди пресата

Принц Чарлз научил, че принц Хари и Меган Маркъл са заедно едва 20 минути преди пресата. Скандални разкрития за двойката излязоха в нова книга и хвърлиха светлина върху доста от нещата, за които доскоро се мълчеше.

Така например, принц Чарлз споделил, че е силно огорчен от факта, че синът му е разпространил новината за новата си връзка, само 20 минути след като съобщил на него самият. Хари казал на баща си, че ще публикува прес съобщение, в което ще уведоми всички, че с Меган са заедно, докато самият той бил в Близкия изток. Новината съсипала ефекта на обиколката и провалила цялото пътуване на принца на Уелс. И въпреки неговите молби, синът му не се отказал да отложи с известно време съобщението.

„Принц Чарлз знаеше, че Хари излиза с някаква американска актриса, но не знаеше, че нещата са сериозни. Научи колко сериозни са всъщност намеренията на сина му от медиите. И то само 20 минути преди те да публикуват официалното съобщение на Хари за връзката им“, споделят източници от двореца пред биографите Омид Скоби и Каролин Дюранд.

Новината доста стреснала принца и го накарала да осъзнае колко го отдалечава тази жена от сина му. Но било твърде късно да реагира.

Що се отнася до самия Хари, принцът от самото начало действа срещу семейството си, за да защити връзката си с Меган. Преди ден двамата обявиха пред приятелите си, че след скандалната книга, те никога няма да се върнат в кралския двор. И не желаят да имат нищо общо с кралското семейство. Двойката била обидена от снобското отношение на останалите и виждат във всичко расистка дискриминация и подмятания.

Хари и Меган казали на Чарлз за връзката си само 20 минути преди да научи пресата сн. Уикипедия
Хари и Меган казали на Чарлз за връзката си само 20 минути преди да научи пресата сн. Уикипедия

Всичко това силно наскърбява кралицата, която обожава внука си и американската си снаха, но в същото време не може да си позволи риска от разпадане на монархията дори и заради тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.