Принц Чарлз крие таен извънбрачен наследник (Елизабет бясна заради скандала)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз крие таен син, Елизабет бясна заради скандала

Принц Чарлз крие таен извънбрачен син. Новината бе публикувана от американския таблоид „Глоуб“, който също така пръв пусна бомбата за бебето на Уилям и Кейт. Според разкритията на анонимен източник на изданието, английския принц имал афера с канадка. И то повече от 16 години.

Кралицата е бясна заради скандала и дори заплашва принц Чарлз с лишаване от трона. Тя била убедена, че Кейт и Уилям са по-добрия избор за монархията. А и младите владетели щели да се отразят доста по-добре на имиджа на кралското семейство.

Една от причините за слуха, че Елизабет се колебае дали да не лиши Чарлз от короната е новината, че той може би крие таен син на 34 години. Принцът имал преди повече от 16 години връзка с канадката Джанет Дженкинс.

Нейният син Джейсън е висок, с тъмна коса и според някои има поразителна прилика с принц Уилям и баща му. Майката на Джейсън е признала, че е имала отношения с принца преди години, но била лаконична дали синът й е наистина със синя кръв.

„Когато се видехме, дрехите ни практически сами падаха. Въобще не сме се замисляли за такива неща като бременност и защита“, твърди още тя. Джанет е била част от канадския флот и така се запознава с принц Чарлз. Той самият на няколко пъти ходи сам до Канада, дори когато вече е женен за принцеса Даяна.

И е напълно възможно тази история да се окаже донякъде истинска.

Принц Чарлз крие таен син, твърди американския "Глоуб"

Принц Чарлз крие таен син, твърди американския „Глоуб“

До момента нито един член на кралската фамилия не е коментирал слуховете, че младият мъж е син на принца. Но тези истории така ядосали кралицата, че тя започнала да се пита дали не е по-разумно да повери британската корона на внука си. Още повече, че репутацията на сина й претърпя пореден срив, след излизане на биографията на Камила това лято.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар