Принц Чарлз и Камила се развеждат? (Всичко за дворцовата драма)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз и Камила се развеждат, дворецът се тресе от нова драма

Принц Чарлз и благоверната му половинка Камила Паркър Боулс бяха забъркани в нова дворцова драма. И докато поданиците на Острова чакат да разберат кого ще посочи за наследник след смъртта си Елизабет II да седне на трона и да носи короната семейните отношения на сина, сочен за престолонаследник и съпругата му нещо куцат.

Снимка: Инстаграм

Поне така твърдят медии в Австралия. На корицата на издание New Idea само преди дни се появи водещо заглавие за предстоящ развод между Камила и Чарлз. Според него бъдещият крал на монархията на Острова бил подал официално документи за развод със съпругата си.

Говори се, че даже синът на Елизабет потърсил правна помощ от същия адвокат, който преди години оформи разтрогването на брака му с принцеса Даяна през далечната 1996 година.

Слуховете, които се тиражират са станали достояние на пресата благодарение на техни източници. Които са близки до двореца. Дали са истина или не няма как да се разбере. Но е едно е ясно. Те пасват много добре на странната липса на Камила по време на коледните празници. Тя отсъства от празничните изяви на кралското семейство в Сандрингам. А обяснението на двореца бе, че не е до съпруга си защото кара тежка настинка.

В статията в австралийското New Idea пишат, че докато целият свят следи по-младите кралски особи то в монархията могат да се случат далеч по-големи драми от колкото между снахите Кейт и Меган.

Така, че пушек без огън няма. Но по нареждане на кралицата информацията за предстоящ развод била умишлено премълчавана, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар