Принц Чарлз иска 12 млн. от Меган и Хари заради подигравката с кралицата (Всичко за кралската драма)

Принц Чарлз иска 12 млн. от Меган и Хари заради подигравката с кралицата (Всичко за кралската драма)
3.33 (66.67%) 3 votes

Принц Чарлз обмисля да поиска грандиозно обезщетение от Меган и Хари

Роднинските връзки в Англия нямат никакво значение, когато можеш да си поискаш 12 млн. долара обезщетение. Това и смята да направи принц Чарлз. Поводът, разбира се, са изявите на Хари и благоверната му в публичното пространство. Клипът, в който е появи Меган Маркъл по случай рождения си ден, бе определен като грандиозна гавра с кралицата. Нейната нова инициатива 40×40 представлява глобален проект. Целта му е да насърчи хората да посветят 40 мин. от времето си, за да подкрепят жените по света, които искат да се върнат на работа.

Принц Чарлз отвръща на удара

Принц Чарлз отвръща на удара
Снимка: kliuki.net

Прословутото видео бе пуснато веднага след поздравите, които прие Маркъл от кралицата и британските си роднини. Актрисата Мелиса Маккарти и херцогинята на Съсекс пиха демонстративно чай и поведението, облеклото и маниерите им се възприеха като открита гавра с Елизабет II и монархията като цяло. Именно поради това принц Чарлз е решил да отвърне на удара. Безкрайно обиден от фриволното отношение на снаха си, той смята да поиска обезщетение от 12 милиона долара.

Сред причините за решението му се крие и впечатлението, че Меган се гаври не само с майка му, но и с цялото общество. Впечатляващата компенсация безспорно е връх в отношенията между двете страни. Както изглежда, Чарлз не прощава лесно и вече е измислил начин да накаже виновниците, като буквално им изтъни джоба. Въпросните 12 милиона съвсем не са случайно избрана сума. Според запознати приблизително толкова е дал престолонаследникът на херцозите бегълци след Мегзит.

Освен с ответни действия към обидата, нанесена на семейството, Чарлз изглежда предприема и чисто икономически мерки. Целта му, както изглежда, е да съкрати разходите на монархията, коментира още tialoto.bg. И какво по-добро начало за това от възвръщането на едни 12 млн. долара? Така принцът целенасочено завзема позиции, преди да се изкачи на престола.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар