Принц Чарлз готви много тежък удар за…

Гласувайте за статията

Меган и Хари може да се окажат първата жертва на плана

Принц Чарлз готви изненадващо тежък удар за голяма част от роялите.

Според запознати първите жертви на плана му може да се окажат малкия му син Хари и половинката му Меган Маркъл.

Смъртта на принц Филип се превърна в тласък за промени в добре смазания механизъм на британската монархия.

принц Чарлз

Меган и Хари може да се окажат първата жертва на плана

Принц Чарлз вече е поел задълженията на покойния си баща.
Като монарх, чието възкачване на трона в момента се обсъжда изключително активно, той има свои собствени планове и предложения. Те са свързани с „оптимизацията“ на кралското семейство.

На пътуването на принц Хари до Великобритания се залагаха големи надежди, но всички те се разбиха много бързо. Задушевните разговори в семейството така и не се случиха. Хари се върна в САЩ, без да изчака рождения ден на баба си Елизабет II.

Според кралския биограф Анджела Левин това, заедно с други действия на херцозите на Съсекс, може да се превърне в точката, от която няма връщане назад.
Експертът твърди, че принц Чарлз сериозно обмисля възможността да намали броя на членовете на кралското семейство, за да съкрати разходите.

Ако това се случи, двойката ще престане да получава каквито и да е средства от двора

Вероятно вече се досещате, че първите жертви на решението му могат да станат принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, която е в очакване на второто си дете.
Ако това се случи, двойката ще престане да получава каквито и да е средства от двора.
Заради тежката икономическа ситуация в страната принцът на Уелс ще предложи на сина си Уилям да обсъдят въпроса с намаляването на излишните гърла в двора.

Става въпрос за лишаване на някои членове на кралското семейство от титли и права на финансиране. Позовавайки се на кралския биограф, изданието „Daily Mail“ отбелязва, че тежкото решение е продиктувано от стремежа за намаляване на данъчната тежест върху населението.

В следващите дни принц Чарлз като първи на опашката за трона, ще се срещне с големия си син. По време на срещата ще бъде разгледан и този въпрос.
Първи под ножа може да се окаже принц Хари, който заедно със съпругата и детето си се премести в Съединените щати. Самите те се отказаха от титлите си, но сега могат да загубят всякаква подкрепа от двореца.

Останалите членове на кралското семейство може да бъдат посъветвани да си намерят работа и да се окажат със сериозно орязана финансова помощ, добавя биографът.

Левин твърди, че в крайна сметка само принц Чарлз, херцогиня Камила, принц Уилям, Кейт Мидълтън, принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот, могат да се окажат сред старшите членове на кралското семейство.
По думите й, синът на Елизабет II отдавна иска да намали кралските разходи, за да спести повече пари на данъкоплатците.

„Напълно възможно е да дойде моментът, когато Хари и Меган ще бъдат изключени от семейството“, споделя мнението си Левин, отбелязва jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар