Принц Чарлз бил против брака на Уилям и Кейт (Виже защо не я харесва)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз се противял на брака Уилям и Кейт, синът на Елизабет II не харесвал бъдещата си снаха

Принц Чарлз се мъчил да разубеди по-големия си син Уилям да не прави грешка да се обвързва с Кейт Мидълтън. Бащата бил загрижен, че бъдещата принцеса искала да се възползва от кралските привилегии. Които ще получи след сватбата си с престолонаследника. За да стане популярна принцеса както се случило с бившата му жена Даяна Спенсър.

Принц Чарлз

Тези скандални факти разкрива биографа на кралското семейство Сали Смит в новата си книга. Става ясно, че до последния момент на сватбата Чарлз по всякакъв начин се опитвал да придума сина си да се откаже от венчилото с Катрин. В едни момент дори се стигнало до съгласие от страна на младоженеца. Който се бил навил да развали годежа си с Кейт, предават от електронното издание elle.ru.

За щастие обаче скромната девойка без аристократична кръв във вените успяла да убеди кралския си любовник в искреността и дълбочината на чувствата си към него. За малко бляскавата сватба на Кейт и Уилям щяла да бъде провалена от свекъра. Който и до днес не одобрява някои постъпки на своята снаха.

Сватбата на Кейт и Уилям

Според принц Чарлз било недопустимо за кралското семейство да стои под светлината на прожекторите. Известен  факта, че хероцогинята на Кеймбридж и нейния съпруг Уилям често са снимани в най-различни фотосесии. Строгият свекър не може да им прости, че се държат като холивудски звезди. А трябва да водят скромен живот като представители на кралското фамилия.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар