Принц Чарлз бесен, спира излъчването на „Короната“: Те съсипаха Камила! (Още за драмата)

Принц Чарлз бесен, спира излъчването на „Короната“: Те съсипаха Камила! (Още за драмата)
4.5 (90%) 4 votes

Принц Чарлз бесен, иска спиране на „Короната“

Принц Чарлз е абсолютно бесен и настоява сериалът „Короната“ да бъде спрян за излъчване в Британия. Съветниците му вече отправиха протестни съобщения до компанията, като заявиха, че от екипа на платформата се опитват да съсипят монархията.

„Изпълнявайки свои търговски цели, те се стараят всячески да съсипят монархията. Това вече е прекалено“, гневят се от кралския двор по този повод. Високопоставен източник от двореца разкрива, че Чарлз и семейството му са абсолютно бесни и разочаровани заради поведението на компанията спрямо сюжета на сериала и начина, по който използват миналото, за да повишат интереса към себе си.

„Това, което се излъчва в сериала е абсолютна измислица. Чарлз никога не е бил толкова жесток с Даяна, нито тя е стигала до такива крайности в поведението си. Сериалът засяга най-вече обаче херцогинята на Корнуол. Не можете да си представите с какви обиди и нападки се отнасят към нея. Те просо съсипват монархията“, казват още приближени до принца на Уелс.

Заради случилото се, Кларънс Хаус се принуди да спре публикуването на коментари под постовете си. „Троловете буквално ни нападнаха. Хората бяха изключително агресивни в коментарите си по адрес на херцогинята“, пишат още те. И допълват, че Камила засега стоически понася нападките, но не е никак щастлива от случващото се с нея и семейството й.

„Голяма част от сюжета е абсолютна фантастика. Семейството на принц Чарлз обаче няма право да изрази мнение и да отхвърли нападките и обвиненията. А заради търговския маркетинг на една компания се нанасят непоправими щети на кралската фамилия и монархията“, коментират още придворни от двореца.

Принц Чарлз бесен заради "Короната", сериалът вредял на Камила сн. Инстаграм

Принц Чарлз бесен заради „Короната“, сериалът вредял на Камила сн. Инстаграм

Що се отнася до Чарлз, принцът в момента търси начини да спре излъчването, за да защити съпругата си. „От всички, Камила е най-ощетена. Те буквално я съсипаха. Представиха я в най-зловредна светлина“, негодува бъдещият монарх на Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар