Принц Чарз не ще да види внука си (Вижте защо)

Принц Чарз не ще да види внука си (Вижте защо)
3 (60%) 1 vote

Принц Чарлз не поглежда внука си, вече цяла седмица не го е посетил

Принц Чарлз все още не е виждал третия си внук. Английският престолонаследник се оправдал с твърде много работни ангажименти, за да посети най-малкия син на Кейт и Уилям. Британският принц се роди в понеделник и досега е бил видян от почти цялата фамилия на майка си и братовчедите на баща си. В същото време другият му дядо — принц Чарлз и херцогинята на Корнуол, все още не са виждали бебето.

Официалната причина за липсата на принца в двореца Кенсингтън, е твърде натоварената му програма. Той бе патрон на събитие във Франция, а също и на важен ангажимент в Шотландия. В същото време официално принц Чарлз е на почивка в шотландското имение. И не е планирал посещение на внука си поне до другата седмица.

Липсата му предизвика съмнения, че отношенията с принцовете Уилям и Хари са твърде напрегнати. От известно време упорито се говори, че двамата наследници са в лоши отношения с баща си. Това е видно и от липсата му сред посетителите на двореца.

Кралица Елизабет е била уведомена по телефона от внука си, че вече има шести правнук, но и тя няма да го види преди другата седмица. Нейно величество обаче има основателна причина — първо е изключително възрастна, а освен това помага на съпруга си, който се възстановява от операция на бедрото. И двамата са в момента в Уиндзор, където ще останат най-малко до неделя.

Междувременно придворните се опитват да оправдаят Чарлз с това, че има над 600 ангажимента годишно. „Семейство Мидълтън практически се пенсионираха, за да могат да помагат на Кейт и Уилям. Карол дори води децата на училище и градина, в имението в Бъркшир, където ги учи да събират яйца от кокошките и да си играят с животните.

Принц Чарлз отказва да види внука си

Принц Чарлз отказва да види внука си

Негово височество обаче не е пенсиониран. И колкото и да иска, не може да отдели време за внуците си“, твърдят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар