Принц Хари тотално зачеркна семейството си (Отказа да използва фамилията си – Подробности)

Гласувайте за статията

Принц Хари отказа да използва кралската си фамилия

Принц Хари направи нещо, с което тотално шокира британците и затвърди кардинално решението си да загърби кралското си семейство и потекло.

Херцогът на Съсекс вече живее с любимата си Меган Маркъл и сина си Арчи в Лос Анджелис, а кралското му минало започва да е просто история.

Принц Хари сътвори нещо, което съсипа кралицата и доказа решимостта да се откаже напълно от престола и задълженията си.

Принц Хари

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Това пролича при регистрацията на туристическата му инициатива Travelyst. В документите за нея Хари е написан като „принц Хенри Чарлз Алберт Дейвид, херцог на Съсекс“. Той не посочва нито фамилното си име, нито титлата „негово кралско височество“, която можеше да използва, докато се откаже от кралските привилегии.

Хари обяви създаването на Travelyst още през 2019 година. Инициативата има за цел да помогне на туристите, които биха искали да намалят щетите върху околната среда по време на пътуванията си.

По-рано се очакваше, подобно на други членове на кралското семейство, лишени от титла, Хари да промени името си на Маунтбатън-Уиндзор. Възможно е също така той да се върне към фамилията Уелс, която използва в училище и в армията.

На първи април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. Те сториха това, за да могат да се преместят в САЩ, където да работят.

Двамата се отказаха от титлата „ваше кралско височество“ и държавно финансиране на тяхното име Sussex Royal.

В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на принц Хари – принц Чарлз, който ще издържа двамата с личните си средства, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар