Принц Хари съжалява за интервюто при Опра (Херцогът на Съсекс прави всичко възможно да се сдобри с брат си)

Принц Хари съжалява за интервюто при Опра (Херцогът на Съсекс прави всичко възможно да се сдобри с брат си)
3 (60%) 1 vote

Принц Хари осъзнал, че интервюто при Опра Уинфри е било грешка

Принц Хари съжалявал горчиво, че е злепоставил своето семейство в скандалното интервю, което даде пред Опра Уинфри заедно със своята съпруга.

През последните месеци той правил опити да се помири с принц Уилям. Херцогът на Кеймбридж бил дълбоко обиден на по-малкия си брат заради решението му с Меган да се откажат от кралските си титли, споделят дворцови източници. Уилям се засегнал горчиво и от нападките на Меган към съпругата му, която се оплака пред Опра, че Кейт я била разплакала в навечерието преди сватбата й.

принц хари и принц уилям

Снимка: daily Mail

Раждането на малката Лилибет Даяна – дъщерята на Меган и Хари обаче се оказало повратна точка в отношенията на двете херцогини. Кейт била трогната от факта, че момиченцето е кръстено както на кралицата, така и на покойната им свекърва принцеса Даяна. Това стопило напрежението между двете и те дори започнали да разменят съобщения помежду си. Тонът задала Кейт Мидълтън, като изпратила поздравление на Меган за раждането на дъщеря й. То било придружено с подарък за Лилибет.

На първи юли принцовете Уилям и Хари откриха мемориал в чест на 60-годишнината на раждането на майка им. Дали братята са използвали този повод, за да сключат мир – не става ясно. Но между двамата имаше някаква близост, която не бяхме виждали отдавна. Защото бяха обедини от най-важното – паметта на майка им, пише izvanredno.info.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар