Принц Хари скъсал с дивите купони след сватбата (Най-добрата му приятелка проговори)

Гласувайте за статията

Принц Хари скъсал с дивите купони, Меган го преобразила

Принц Хари приключил с ергенските запои и купони. След като срещнал Меган Маркъл и особено след сватбата, той направо станал друг човек. Това разкрива една от най-добрите му приятелки Натали Пикман, която е и водеща на телевизия Sky.

Двамата години наред били приятели по чашка и обичали да си пийват и да се срещат с приятели. След като срещнал Меган обаче, Хари се превърнал в призрак. И вече почти не общувал с Натали.

Първоначално приятелката му била доста засегната, но в следващия момент решила, че се радва за него, а и осъзнала, че от двореца правят всичко, за да ограничат контактите на принца с представителите на пресата.

„Той много се промени, след като се ожени. Меган сложи край на бурните му запои. Той е много по-щастлив и по-спокоен с нея. Очевидно е намерил сродната си душа и аз се радвам за него от сърце“, казва още Пикман, пише „Дейли мейл“

Натали не получила покана за сватбата, но е категорична, че не се сърди. Майката на две деца от години е близка приятелка на принц Хари, но отношенията им са само платонични. Но предвид факта, че Меган е доста ревнива към половинката си, не е изненадващо, че държи старите му дружки настрани.

Иначе тв водещата е категорична, че принцът далеч не е влюбен наивник, какъвто се опитват да го представят пресата или двореца. Приятелите му мислят същото. „Хари обожава Меган, а и тя е перфектна за него. Но той далеч не е някой влюбен тийнейджър, който изживява първата си любов.

Принц Хари станал нов човек след сватбата с Меган, но съвсем не бил наивен сн. You Tube

Принц Хари станал нов човек след сватбата с Меган, но съвсем не бил наивен сн. You Tube

Той внимателно оцени характера й и я прецени като подходяща за съпруга. А всички истории, че играела роли пред него, въобще не му влияят. Самият той е бил е бил в роля през целия си живот. Мислите ли, че някоя жена може да го заблуди?“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар