Принц Хари разкри най-голямата си тайна (Ето коя е мечтата му)

Гласувайте за статията

Принц Хари разкри най-голямата си тайна. И тя не е свързана с кралската корона…

Принц Хари си призна, че има най-нормалната за всеки мъж мечта, да стане баща. Тайната му излезе на бял свят сега, явно в резултат на емоциите, свързани с появяването на новото кралско бебе.

принц Хари

Принц Хари мечтае за собствени деца

По време престоя си в Нова Зеландия, чичото на новородената принцеса Шарлот сподели че ще бъде чудесно да има собствени деца и да създаде семейство като своя по-голям брат Уилям. Но за съжаление все не може да улучи точната жена. Не че най-желаният ерген няма обожателки и мераклийки, но все се разминава с подходящата за принцеса.

Чевенокосият принц, който през септември ще навърши тридесет и една, винаги е бил заобиколен от красиви момичета, но досега е имал две по-перспективни връзки. Първата, с красивицата Челси Дейви, имаше изгледи да завърши със сериозно обвързване, но беше пренесена в жертва на политическата конюктура. Не му разрешиха да се ожени за Челси, поради близките отношения на баща й с Робърт Мугабе по време на един от най-жестоките политически режими в Южна Африка.

По-кратка беше връзката му с Кресида Бонас – около година и половина. Тя дори бе на сватбата на негов братовчед, но принц Хари така и не я представи официално като своя приятелка, въпреки че всички знаеха, че имат връзка. Тя го заряза, когато искаше да обяви годежа им, понеже не можа да понесе общественото внимание, а и иска да продължи кариерата си на модел, също така се цели и в Холивуд. Баба му я намираше за приемлива, но не и подходяща за негова съпруга, а и момичето даде ясно да се разбере, че не иска да става втора Кейт. И след като няколко скандала изтекоха в нета, окончателна разкара Хари.

принц Хари

Принцът един от най-желаните ергени

Само да припомним, че за разлика от по-големия си брат Уилям, Хари досега живееше доста бурно и често се озоваваше в центъра на някой скандал. Но той не иска да бъде запомнен с това и сега се старае да се дистанцира от образа на вечен купонджия.

Чаровникът се надява, че един ден ще попадне на подходящата половинка и ще създаде свое семейство като брат си Уилям. А засега на принц Хари му предстои среща с малката принцеса, тъй като поради ангажиментите си, чичото не успя веднага след раждането да й засвидетелства вниманието си и да й се порадва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар