Принц Хари проговори за враждата с Уилям: Всеки пое по пътя си (Защо се скараха?)

Принц Хари проговори за враждата с Уилям: Всеки пое по пътя си (Защо се скараха?)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари проговори за враждата с Уилям

Принц Хари проговори за враждата с принц Уилям. Както е известно, двамата братя от известно са смразени, или поне така се твърди. В интервюто си по ITV, във връзка с турнето в Африка, Хари призна — с Уилям не се разбират особено и отдавна не са на една вълна.

„Като всички братя и ние имаме добри и лоши дни. Но всеки от нас пое по пътя си. Никой не ни е карал да се разделяме, просто искаме различни неща“, казва още по-малкия внук на кралица Елизабет.

Хари призна също, че за разлика от брат си, той не желае да се съобразява с ограниченията на кралския протокол. Принцът е категоричен, че не желае да живее на показ и да излага личния си живот и семейството си пред обществото.

„Виждам как миналото се връща и няма да позволя онова, което унищожи майка ми, да унищожи съпругата и сина ми. Не мога да го преживея втори път. Може да изглеждам като параноик, но не искам миналото да се повтори“, каза още Хари. С думите си принцът се опита да обясни желанието си да държи семейството си далеч от всяка публичност.

За споровете с Уилям, Хари този път не отрече, че ги има, но допълни.
„Вижте, ние сме братя и ние винаги ще бъдем братя. Може да сме поели различни пътища в момента, но аз винаги ще бъда тук за него, ако има нужда от мен и знам, че той винаги ще ме подкрепи при нужда.

 

Да, ние не се виждаме толкова често, колкото сме свикнали по-рано, но това е защото сме толкова заети. И аз го обичам, а всички драми около нас се създават от нищото. Като всички братя, имаме добри и лоши дни“, разкри още Хари.

Но накрая допълни, че колкото и да държи на роднините си, новото му семейство е на първо място.

Принц Хари проговори за враждата с принц Уилям сн. You Tube

Принц Хари проговори за враждата с принц Уилям сн. You Tube

„Повече няма да бъда обект на изнудване в игра, в която загина майка ми. И няма да позволя това да сполети и съпругата ми“, завърши признанието си той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар