Принц Хари: Пиех, за да забравя смъртта на майка ми! (Скандал с Меган го принудил да отиде на терапевт)

Гласувайте за статията

Херцогът на Съсекс с нови сензационни разкрития пред Опра за живота му като висш член на кралското семейство

Принц Хари, този път сам и без Меган направи нови разкрития за кралското семейство в  документалния филм „The Me You Can’t See” пред Опра Уинфри, в който определя живота си като истински ад и кошмар. Той обвинява и семейството си в пълно пренебрежение към душевното му състояние след смъртта на майка си принцеса Даяна.

Херцогът с нови скандални разкрития и обвинения към кралското семейство

Говорейки с Уинфри внукът на Елизабет II признава още, че само за ден изпивал такова количество алкохол, който може да се погълне за една седмица. Искал да взема и наркотици, за да избяга от себе си, 10 години след преждевременната смърт на майка си.

Принцът казва: Бях психически нестабилен!”, като добавя, че се наливал, не за да си достави удоволствие, а защото искал да замаскира чувствата си. Всяка една негова молба за помощ била посрещана с мълчание и пълно пренебрежение от баща му.

Бунтовникът-херцог продължава да разказва , че никой не обръщал внимание на психичното му състояние и дори му било забранено да обсъжда здравето си. А травмата, която получава като дете, продължава и в зрелия му живот и дори в периода когато среща Меган, предават от ok.co.uk. Заради скандал с нея и проявена агресия от негова страна, принцът се подлага на психотерапия преди пет години, с единствената цел да съхрани романтичната им връзка.

По-малкият син на Даяна и Чарлз добавя още: „Опитахме се да останем, опитахме се да работим и да продължим да изпълняваме роля на висши кралски членове, но съпругата ми се задушваше и се измъчваше.”
Начинът по който се чувствала Меган му напомнял за това как се чувствала майка му, малко преди смъртта си и си каза. че историята се повтаря: „Майка ми беше преследвана до смърт, докато беше във връзка с някой, който не беше бял. И вижте какво й  се случи.”, намеквайки, че Даяна е била влюбена в арабин.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар