Принц Хари отказа да присъства на юбилея на баба си (С Меган недоволни, че няма да имат кралска охрана – Подробности)

Гласувайте за статията

Принц Хари отказа да присъства на юбилея на баба си кралица Елизабет II, узна Kliuki.net.

Той и жена му Меган Макъл няма да бъдат част от празненствата по случай 70-та годишнина от възкачването на трона на Елизабет, които ще се случат през юни. Пред NBC News лично Хари заяви, че най-вероятно няма да уважи баба си.

принц хари

Снимка: NBC News

„Все още не знам. Имам твърде много притеснения, свързани със сигурността и разни други неща“, обяви принцът. И добави, че все пак прави всичко възможно, за да запознае децата си с прабаба им.

Синът на двойката, Арчи, все пак се роди в Лондон през май 2019 година и Елизабет имаше възможност да го види. Година след раждането му обаче двойката се премести да живее в САЩ като обяви, че се отказва от статуса си на висши кралски особи. Дъщеря им Лилибет се роди през юни миналата година в Санта Барбара и кралицата все още не я е виждала.

През юни Елизабет ще отбележи както 96-я си рожден ден, така и 70 години от възкачването си на трона. В чест на което са предвидени пищни празненства. На които са поканени Хари и Меган. Те обаче ще бъдат изключени от някои от събитията, тъй като се отказаха от статута си на кралски особи. Заради това не им се полага и кралска охрана.

А това явно ги дразни…

Източник: Insider.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар