Принц Хари с невероятен жест за рождения ден на Меган Маркъл (+ Всичко за празника)

Гласувайте за статията

Принц Хари с невероятен жест за рождения ден на Меган Маркъл

Принц Хари поднесе невероятна изненада на Меган Маркъл. Херцогът на Съсекс честити празника на съпругата си публично. И й отправи обяснение в любов пред всички.

Двойката не е известна с публичните си изяви на чувства. Всъщност, подобни жестове не се препоръчват на членовете на кралското семейство и те самите се съобразяват с този факт.

Меган и Хари обаче нарушиха протокола. Двойката си отправи романтично обяснение в любов един към друг, като Хари публично се обясни на жена си. След официалната честитка към херцогинята на Съсекс, принцът добави и лично свое послание.

„Честит рожден ден на моята невероятна съпруга. Благодаря ти, че се присъедини към мен в това невероятно приключение. С любов — Хари“.

Подобни изявления пред обществото не са типични за кралското семейство. Все пак двамата се възползваха от факта, че не са бъдещите крал и кралица, поради което си позволяват повече свобода.

Кейт и Уилям също уважиха рождения ден на херцогинята, като й честитиха с пост в социалната мрежа и с обща семейна снимка. Двойката показа класа, като я почете с цялата й титла и й отправиха лично пожелание.

Междувременно кралица Елизабет покани Меган и Хари в имението си в Шотландия за празника. Смята се, че е прехвърлила едно от крилата на замъка на Меган, в знак на почит към снаха й. Двете се разбират чудесно и имат много общи интереси. Единственото, което кралицата не одобрява в новата херцогиня, това е нарушението й на протокола и опитите й да се докаже на всяка цена.

Принц Хари с емоционално признание към Меган Маркъл сн. Инстаграм

Принц Хари с емоционално признание към Меган Маркъл сн. Инстаграм

Елизабет е била свидетел на подобно противоборство между баща си и брат му — Дейвид, който абдикира заради американката Уолис Симпсън. Но за разлика от майка си, тя просто няма достатъчно смелост, за да отпрати по-малкия си внук в изгнание, за да го отдалечи от двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар