Принц Хари крещял като луд по баба си заради Меган: Какво, по дяволите, става? (Вижте грандиозния скандал)

Принц Хари крещял като луд по баба си заради Меган: Какво, по дяволите, става? (Вижте грандиозния скандал)
4 (80%) 3 votes

Принц Хари вдигнал луд скандал на кралицата заради актрисата

Принц Хари вдигнал истински скандал на баба си заради Меган Маркъл. Херцогът на Съсекс се изпокарал с кралските съветнички и асистенти, като ги обиждал доста грубо. За това свидетелстват разкритията на Омид Скоби, който обаче не споделя тази информация в книгата си за Меган и Хари. В телевизионно интервю той разказва за скандален телефонен разговор между принца и баба му, в което той ругае една от нейните асистентки.

Принц Хари бил силно ядосан на госпожа Кели, тъй като „умишлено се влачела“ по повод осигуряването на достъп на Меган до тиарите, между които да избира за сватбата си.

Принц Хари

Снимка: Daily Mail

Известно е, че първият избор на Меган е била тиарата Гренвил със смарагда Кокошник, която принцеса Йожени носеше на сватбата си. Тъй като към събитието имаше огромен интерес, а фамилията не искаше да се въвлича в политически спекулации, на херцогинята й бе отказано да носи това бижу.

„Хари просто не издържа и се намеси. Той се обади на баба си и й каза. „Какво става, по дяволите? Тази жена трябва да си върши работата и да помага на бъдещата ми съпруга.“ Очевидно това е предшествало историята с „Каквото Меган поиска, Меган ще го получи“.

По думите на биографа, принцът се намесил, защото в двореца имало хора, които от самото начало били срещу съпругата му. Той виждал и в Анджела човек, който би се опълчил на жена му, въпреки че двамата до този момент нямали сблъсъци, пише „Дейли мейл“.

Скандалът с кралицата обаче не дал желания резултат. Както е известно, кралицата сама определи кои са накитите, които Меган може да носи от нейната колекция. От двореца обаче твърдят друго. „По онова време госпожица Маркъл пристигна с фризьора си от Париж и пожела да пробват прическа с една от кралските тиари.

Наложи се да обясним, че има строг протокол и накитите се охраняват. Така че не е възможно да й бъдат предоставени незабавно, каквото беше желанието на екипа й“, твърдят придворни, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар