Принц Хари и Пипа Мидълтън изловени! Крият афера от 4 години

Принц Хари и Пипа Мидълтън изловени! Крият афера от 4 години
5 (100%) 2 votes

Принц Хари и Пипа Мидълтън са изловени, палавият принц и сестрата на Кейт с тайна афера от 4 години

Принц Хари и Пипа Мидълтън лъснаха на корицата на списание ОК!. Британската медия пусна колаж на двамата по бански. А заглавието бе повече от скандално, „Хванати!“сп ОК!

С  твърдението, че сестрата на Кейт и британския принц въртят забранена любов гръмна нов скандал в Бъкингам.

Изданието съобщава на своите читатели, че Пипа и Хари от четири години има тайна афера. Според източник на списанието двойката била силно влюбена, а в последно време отношенията им са се задълбочили, научихме от tialoto.bg.

Пипа Мидълтън се промъквала в двореца и прекарвала в леглото на Хари нощем. Според списанието това се случвало много лесно, защото принца пращал бодигардовете си да я доведат при него, както и да й осигурят защита от вечно дебнещите папараци.

Влюбените Хари и Пипа няколко пъти били засичани от принц Уилям, който ужасен забранил на брат си да се вижда с сестрата на Кейт.

За тяхната афера се говори вече четири години. Връзката им запознала през 2011 г, по време на подготовката за сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Пипа и принцът през 2011 година

Пипа и принцът през 2011 година

Според слуховете двамата отначало се харесали просто, като приятели. После отношенията им претърпели развитие и забранената любов пламнала между сестрата на херцогинята на Кеймбридж и по-малкия внук на Елизабет II.

Пипа Мидълтън след провала на връзката си с Нико Джаксън потърсила утеха в обятията на по-малкия принц, който също не може да се похвали с голям късмет във любовта.

За сведение подобни твърдения излизат често в британските медии, но конкретни доказателства за аферата им никога не са публикувани.

Само, че след излизането на статията в списание ОК! поредният скандал разтресе кралската фамилия. От двореца  веднага опровергаха слуховете и ги нарекоха пълна лъжа.

Според говорител на кралицата принц Хари и Пипа са си приятели.

Дори да е вярно, че принцът и сестрата на Кейт имат тайна афера от Бъкингам никога нямаше да признаят за любовните им отношения, коментират читатели.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар