Какво се случва с принц Хари и Меган Маркъл?

Гласувайте за статията

Изглежда тази съдебна битка ще продължи дълго време

Изглежда проблемите в живота на принц Хари и Меган Маркъл нямат край.

Припомняме, че съвсем скоро ще се навърши една година, откакто принц Хари и Меган Маркъл заминаха за САЩ, за да не се върнат повече.

Те го обявиха на 18 януари, след като прекараха повече от месец на почивка в Лос Анджелис. Там отпразнуваха Коледа с майката на Меган вместо с кралското семейство, както повелява традицията, пише „Венити Феър“, предава БГНЕС.

принц Хари

Меган Маркъл, принц Хари, съд, таблоиди, Коледа, new

Разбира се, преди официално да изоставят живота си като кралски особи, херцозите на Съсекс се завърнаха във Великобритания през март, за да се сбогуват. Освен това те трябваше да финализират сделките за своята дългоочаквана свобода.

Принц Хари и Меган Маркъл получиха свободата си от кралица Елизабет II през април. И оттогава те не са се виждали лично. Ето защо всички британци се тревожеха да разберат как ще протече следващата Коледа.

Тогава принц Хари и Меган Маркъл трябва да се върнат в Англия.
Макар и не за удоволствие, а защото на 11 януари в Лондон трябва да се проведе процесът, който херцозите водят срещу „Associated Newspaper“. компанията притежава няколко таблоида, които херцозите обвиниха, че публикуват невярна информация за тях.

Невероятно, но факт!

Правната битка изисква двойката да присъства в съдебната зала. За да се съобразят с това изискване, са принудени да пътуват до Англия две седмици преди датата на процеса, за да спазят съответната карантина, която британското правителство изисква от тези, които влизат в страната от САЩ.

Но според току-що наученото, най-накрая това коледно завръщане не може да се осъществи. Не и ако съдията, отговарящ за делото, приеме официалното искане, което адвокатите на Хари и Меган са изпратили да забавят тази среща в съда за няколко месеца. И не защото не им се изкарва неприятно Коледа в Сандрингам, със сигурност има и нещо такова.

Причината за искането им е, че юридическият им екип трябва да се подготви за включването наскоро на биографията им „Намиране на свобода“ от таблоидите като доказателство, че не са нарушили никакви правила, когато говорят за херцозите на Съсекс.

Така Меган Маркъл и принц Хари ще трябва да изчакат съдилищата да решат дали те ще прекарат Коледа от едната или другата страна на океана. И истината е, че всичко може да се случи. От началото на този процес и двете страни са имали еднакъв брой победи както и поражения.

Припомняме, че през август Маркъл извоюва забрана да бъдат публикувани имената на петте й най-добри приятелки, през септември таблоидите с включването на новоиздадената биография като доказателство. Явно, тази правна битка ще продължи дълго, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар