Принц Хари и Меган Маркъл може да не стигнат до сватба?! (Какво разкрива поведението им?)

Гласувайте за статията

За разлика от Уилям и Кейт, принц Хари и Меган Маркъл избраха нетрадиционен подход за афиширане на връзката си.

Принц Хари и чаровната канадска актриса са двойка само от няколко месеца, но за връзката им се изписа какво ли не. Първо бяха улавяни от папараци с опитите им неумело да се прикриват. След това спряха да таят чувствата си и започнаха да им дават свобода на неофициални места. А преди дни дойде и официалната им премиера като най-коментираnaта двойка в световен мащаб.

На игрите в Торонто принц Хари и Меган Мaркъл дойдоха хванати за ръка. След това седнаха един до друг и не спряха да интимничат. Близост имаше във всеки един момент, ако се стигна дори до целувки. Въпреки че подобно поведение не изглежда никак странно за двама влюбени, експерти откриват скрито послание в него.

Веднага британските медии направиха съпоставка

между поведението на принц Уилям и Кейт Мидълтън сега и в началото на връзката им с това на принц Хари и Меган Маркъл преди дори официално да са сгодени. Дори и днес, когато имат две деца и години брак зад гърба си, е трудно да видим херцога и херцогинята на Кеймбридж да се държат за ръка.

Според експерти, поведението на най-прясната кралска двойка говори за несигурност в тежките чувства. „Уилям и Кейт са свързани на едно по-високо ниво. Затова нямат потребност да демонстрират любовта си физически“, заключват анализаторите. А това води до извода, че всичко, което се изписа и изговори, явно е повлияло на принц Хари и Меган Маркъл, пише dailymail.co.uk.

Принц Хари и Меган нарушиха правилата с любовта си

Принц Хари и Меган нарушиха правилата с любовта си

Според езика на тялото, много светски двойки използват държането за ръка като основно оръжие срещу критиките към любовта им. Все пак, не трябва да пропускаме и един факт. Самата кралица Елизабет Втора също се е държала за ръка със своя съпруг принц Филип. По онова време това си е било истински прецедент. Да се надяваме поведението на принц Хари и Меган Маркъл да не значи, че двамата не са сигурни в любовта си, а че просто искат да оборят всички, които смятат, че не е истинска!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар