Принц Хари и Меган Маркъл вдигат втора сватба (Актрисата иска венчавка и в Америка)

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл ще си спретнат втора венчавка

След като целият свят бе вперил очи в сватбата на херцозите, сега е дошъл моментът двамата да си спретнат и интимна церемония. Втората сватба явно е по идея на Меган Маркъл, която нямаше търпение да скъса всички връзки с Обединеното кралство. Та дори и си отвлече мъжа чак в Америка. По всичко личи, че принц Хари и този път ще угоди на жена си. Така съпрузите ще се разпишат с още едно сватбено тържество.

Втората сватба ще бъде в Монтесито

Втората сватба ще бъде в Монтесито
Снимка: Фейсбук

Според плана втората венчавка ще се състои в дома им в Монтесито. Откакто се установиха в САЩ, херцозите на Съсекс непрестанно демонстрират колко им харесва в новия им дом. Сватбата идва като резултат от желанието им буквално да изкрещят на света, че нищо няма да ги помръдне от Америка. Липсата на интимност в този специален момент бе отчетлива при бракосъчетанието им в Англия.

Сватбената церемония бе всичко друго, но не и личен празник. Целият свят стана свидетел на тяхното вричане в любов и вярност. Затова и решението им за втори опит в бранша е донякъде оправдано. „Работиха върху това известно време, но трябваше да оставят праха да се слегне след експлузивното им телевизионно интервю“, коментира близък до двойката пред британското издание ОК!, цитиран от tialoto.bg. Тържеството ще бъде в тесен кръг в имението им в Монтесито и ще събере най-близките им приятели.

Злополучното интервю при Опра Уинфри вероятно отложи във времето втората церемония. Не може да се отрече обаче, че принц Хари и Меган Маркъл бяха достатъчно „добри“, за да взривят британския кралски двор с изявленията си. Както се казва, този път актрисата има възможност да изиграе още по-добре ролята си. И доколкото я познаваме, ще направи всичко възможно да ни направи съпричастни към „интимния“ миг. Типично в неин стил, нали?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар