Принц Хари избухна: Няма да мълча за Даяна, заради комфорта на Камила!

Принц Хари избухна: Няма да мълча за Даяна, заради комфорта на Камила!
5 (100%) 1 vote

На принц Хари му писна да си затваря устата и избухна, че няма да мълчи за майка си заради Камила

Принц Хари след като се осмели да заговори за смъртта на майка си принцеса Даяна направи и разтърсващо признание. Разкри, че баща му Чарлз е забранил на синовете си да споменават името на трагично загиналата принцеса. И то защото на любимата му Камила не й било приятно да чува името на бившата съпруга на баща им.Даяна с принцовете

Целият свят си спомня малкото 12 годишно дете, което заедно с брат си върви след ковчега на любимата си майка. Гледката бе потресаваща. Но още по разтърсващо е, че едно потънало в скръб момченце трябва да крие болката по майка си.

Години наред се налагаше принцовете Уилям и Хари да се съобразяват с новата съпруга на Чарлз. И темата за Даяна стана табу за тях. С едничката цел да не наранят чувствата на Камила. Която през 2005 им стана законна мащеха.

Хари, Уилям и Чарлз На погребението на Даяна

Хари, Уилям и Чарлз На погребението на Даяна

През всичките тези години прикриваната скръб е тежала много на по-чувствителния Хари. Единствения път когато си позволява да говори за Даяна е през 2007 г. Тогава принцът и брат му Уилям отбелязват 10 години от смъртта на мама.

Внуците на Елизабет Втора присъстват на паметен концерт в чест на Даяна. А после на панихида в параклис в Уелингтън.

Тогава пред повече от 450 души разстроения Хари си позволи да наруши тежката забрана и говори за майка си. Той призна, че животът им може да се раздели на две. Когато са били благословени от присъствието на майка си, пише dailymail.co.uk. И после след нейната смърт.

Когато Даяна е била жива принц Уилям и Хари са чувствали пълно щастие. Животът им е бил изпълнен с невероятна любов и безумни забавления. „Нашата майка бе наш ангел – пазител, просто на-добрата майка на света“, разплака присъстващите Хари.

Спомняйки си тези моменти Хари се зарече от тук нататък да не се съобразява с капризите на херцогинята на Корнуол. И да не потиска чувствата си, да ги разкрива.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар