април 18, 2024

Принц Хари зарязван 7 пъти преди да срещне Меган (Eто кои са красавиците, които го оставяха пред олтара)

https://kliuki.net/kliuki/princ-hari-zaryazvan-7-pati-predi-da-sreshtne-megan-eto-koi-sa-krasavicite-koito-go-ostavyaha-pred-oltara/158434 Kliuki.net
Принц Хари зарязван 7 пъти преди да срещне Меган (Eто кои са красавиците, които го оставяха пред олтара)

7 красавици отказали на Хари, преди да срещне Меган

Не една, а цели седем жени минали през спалнята на принц Хари с твърдо "Не" на въпроса, дали биха искали да станат принцеси някой ден. И единствена Меган Маркъл се реши на тази стъпка, макар, че изглежда днес съжалява за нея. Вижте кои са девойките, които обичаха Хари, но не и титлата му, за да се решат да се омъжат за него.

Флорънс Брус

Манекенката прекарала с принц Хари едва шест седмици преди да се разделят. А причината бил фактът, че той непрекъснато флиртувал и с други жени.

Натали Пинга

Принц Хари се запознал с нея в лондонски клуб и веднага й хвърлил око. За съжаление хубавицата имала други планове, но се уговорили все пак да се видят. Двамата излизали няколко пъти и станали приятели за парти, но Натали бързо дала да се разбере, че не става за принцеса.

Моли Кинг

Още една красавица се опитала да привлече вниманието на принца, но без особен успех да го задържи. Певицата Моли Кинг често излизала с Хари и двамата посещавали различни нощни клубове. Изпълнителката обаче нарушила едно от най-важните кралски правила - да си мълчи за връзката им. И се разделила с него, след няколко разговора помежду им.

Кресида Бонас

Двамата успяха да издържат две години, преди лудницата и медийния натиск да откажат Кресида от Хари. Красивата блондинка изглеждаше най-подходяща за негова съпруга, но имаше един сериозен проблем - желанието й да работи като модел и актриса. След като отнесе редица критики заради изявите си, тя се раздели с Хари. Двамата обаче останаха толкова добри приятели, че дори гостуваха на сватбите си.

Челси Дейви

Красивата южноамериканка не успя да спечели одобрението на кралицата и се раздели с принца след няколко опита да се съберат, те прекратиха връзката си. За никого не е тайна, че Челси беше голямата любов на Хари. Тя обаче не можа да понесе целия натиск върху тях и се раздели с него. Въпреки че на сватбата му с Меган очевидно скърбеше да, него.

Каролин Флак

Тв водещата е още едно от завоеванията на Хари. Тя се запознала с него чрез общ приятел, но след няколко срещи започнала да изпада в ужас от идеята да заживеят заедно. И на романса им бързо бил сложен край. [caption id="attachment_157160" align="aligncenter" width="300"]Седем красавици отказаха на принц Хари, преди да срещне Меган сн колаж Интернет Седем красавици отказаха на принц Хари, преди да срещне Меган сн колаж Интернет[/caption]

Ема Уотсън

Актрисата Ема Уотсън се оказа единствената жена, която твърдо отказала дори да излезе с Хари. Принцът се опитал да я покани на среща малко след като приключила връзката й с Матю Джийн. Херцогът се оказал голям фен на "Хари Потър", но дори това не стоплило сърцето на ледената Ема. И въпреки че той й се обадил, тя не откликнала на поканата му за среща.