Принц Хари заряза Пипа (Вижте коя е новата му + Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Хари заряза Пипа, загуби си ума по гръцка принцесапринцеса Мария - Олимпия

Принц Хари черната овца на Бъкингам уцели десетката. Кралското семейство най-после си отдъхна. Известен със скандалните си изцепки принцът най-после е открил любовта. Поне така се надяват неговите височайши роднини. Дано най-после непоправимия купонджия се укроти и мине под венчило с девойката, която е от сой и му прилича.

Най-малкият син на Чарлз е хлътнал до уши по принцеса. И то не коя да е. Красавицата е гръцката принцеса Мария – Олимпия.19-годишната хубавица е внучка на бившия крал на Гърция. От брака на синът му Павлос и американката Мари Шантал, пише slava.bg.

Хари и принцесата се запознават не съвсем случайно. Разтревожени от слуховете за връзката на принца с Пипа Мидълтън кралското семейство се видяло в чудо. Братовчедката му принцеса Беатриче се наела с тайната мисия да го сватова с Мария – Олимпия. И планът проработил. Тя запознала Хари с красивата принцеса. А по-малкият син на Чарлз направо си изгубил мозъка. Влюбил се до полуда в нея.

Според близки до кралската фамилия принцът е много щастлив. Не могат да повярват, че Хари се е успокоил откакто гръцката наследница е новата му любов.

Принцът забрави набързо всичките си стари гаджета. Омагьосан е от новото си завоевание. И има защо.

Мария – Олимпия е топ красавица. Освен това се увлича от висша мода. Учи история на изкуството и драма в английската столица.

Според австралийско издание внукът на Елизабет II е поразен от принцесата. Вече са се срещали няколко пъти. А плановете им са да карат ски в Швейцария. Двамата са запалени по ските.

Кейт Мидълтън и Уилям са доволни от избора на принц Хари. Смятат, че Бия (с това име е известна сред приятелите си принцесата) е най-доброто попадение на Хари до сега. И стискат палци да не им мине черна котка път.

От двореца не дават информация за връзката между кралските особи. Както винаги запазват височайше мълчание!

принцесата с майка си Мария - Олимпия с баща си Мария - Олимпия обича конете Мария - Олимпия принцесата Мария - Олипия принцеса Мария - Олимпия

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Принц Хари заряза Пипа (Вижте коя е новата му + Снимки)”

  1. www

    ян. 19. 2016

    Може да е от сой , но не е красива. Още повече има гръцки произход…

    Reply to this comment

Добавете коментар