Принц Хари заряза Меган, връща се в Англия (Защо се разделиха?)

Принц Хари заряза Меган, връща се в Англия (Защо се разделиха?)
4 (80%) 6 votes

Принц Хари заряза Меган, връща се в Англия

Принц Хари заряза Меган Маркъл. Херцогът на Съсекс се кани да се върне в Англия, а причината е доста изненадваща — работата му като член на кралското семейство.

Въпреки че Меган и Хари се разделиха със скандал с кралската фамилия, оказва се, че херцогът на Съсекс няма никакво намерение да къса всички връзки. Точно обратното — той прави всичко възможно, за да намери начин да се прибере при роднините и семейството си.

Меган от друга страна е категорична, че няма да се върне на Острова. Херцогинята не желае да общува с кралската фамилия и не пропуска възможност да ги уязви. Изненадващо обаче, тази година това може да й коства празниците с Хари. Защото имението Фрогмор в момента се подготвя да посрещне херцога за Коледа.

„Цялото имение е на крак. Роднините на Хари с нетърпение го очакват да си дойде. Самият той с възторг очаква да се прибере в Англия“, разкрива приятел на принца.

Хари, освен това се надявал, той и Меган да бъдат все пак да посрещнат празниците с неговото семейство. Но херцогинята засега по никакъв начин не е потвърдила, че ще се върне, пише  Сложните отношения на госпожа Съсекс с кралската фамилия и медиите, станаха причина за нейното бягство от Острова. Меган прави всичко възможно, за да се отдалечи от кралския двор, след като разбра, че няма да играе водеща роля там.

Херцогинята даде редица интервюта в последните дни, в които се обяви за най-мразения човек на планетата. Успоредно с това, Меган заяви, че не иска да има нищо общо с кралския двор, тъй като не срещнала подкрепа там.

Меган и Хари се разделят за празниците? сн. Уикипедия

Меган и Хари се разделят за празниците? сн. Уикипедия

Според традициите, кралската двойка трябваше да посрещне празниците в Англия и да се присъедини към фамилията за семейните тържества. Както изглежда обаче, Меган и Хари имат други планове. И правят всичко възможно да стоят далеч от двора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар